Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

BioTabs tablete

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: BIOTABS001
Proizvajalec:

Biotabs tablete počasi sproščaja organsko gnojilo. Biotabs tablete so na osnovi bakterij in gljiv znanstveno dokazano spremenile način sajenja v prsti.

13,05416,66

BioTabs tablete

BioTabs tablete so organsko gnojilo in olajšajo gojenje za vse vrste pridelovalcev – nič več merjenja EC ali pH, da bi dobili pravi odmerek! Samo vstavite te tablete v tla in sestavine s počasnim sproščanjem bodo zagotovile bujno rast in cvetenje. Biotabs so znanstveno dokazana nova metoda gojenja, ki temelji na organsko obogateni zemlji in bakterijah. Z enostavnimi izdelki za vsak korak pridelave so lepe in zdrave rastline zajamčene. Velike korenine, veliki cvetovi … bogat pridelek!

Preizkusite komplet Biotabs primeren za do 10 rastlin, s katerim imate vsa rastlinam potrebna gnojila predvsem primerna za gojenje na težko dostopnih prostorih, kjer je redno gnojenje problem.

BioTabs tablete organske tablete vsebujejo vse pomembne minerale v kombinaciji z bakterijami, ki vežejo dušik, in bakterijami, ki raztopijo fosfate, in organskimi snovmi za zdravo rast rastlin v lončkih.

Tablete vsebujejo formulo počasi delujočega organskega dušika, kostne moke, krvne moke, perutnine, ribje moke, naravnih huminskih kislin in koristnih bakterij. Zemlji koristne bakterije izboljšujejo prst in prispevajo k dobremu vnosu gnojil, kar ima za posledico enakomerno zdravo rast brez izpiranja gnojil. Edinstvena kombinacija gnojil in talnih bakterij zagotavlja zdravo rast in zdravo zemljo.

Tablete gnojila Biotabs so 100% ekološke.

TIP GNOJILA
NPK 15-7-8

SESTAVA
Dušik (N) 15 % – od tega amonijev dušik (NH4) 2,6 %
Nitrat – (NO3) 12,4 %
Fosforjev pentoksid (P2O5) 7 %
Kalijev oksid (K2O) 8 %

BioTabs tablete vsebuje tudi:
kostno moko
krvno moko
perje v prahu
ribjo moko
koristne bakterije za zemljo
dušik s počasnim sproščanjem

NAVODILA
Biotabs tableto porinite v zemljo, približno 5-10 cm globoko

DOZIRANJE
1 Biotabs tableta na 5L zemlje

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka
Pakiranje

, ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca