Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Biobizz Try Pack Indoor

Na zalogi

SKU: BIOBIZZ005
Proizvajalec:

BioBizz Try Pack Indoor je prefekten, če razmišljate o gojenju v zaprtih prostorih lahko poskusite z BioBizz Try Pack Indoor.

16,00

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 16 nagradnih točk.

BioBizz Try Pack Indoor je prefekten, če razmišljate o gojenju v zaprtih prostorih, vendar niste prepričani, kako začeti. Poskusite z BioBizz Try Pack Indoor. Ali združite štiri člane naše družine Try Pack, ki smo jo nedavno začeli in začnite pridobivanje izkušenj z uporabo bio gnojil Biobizz.

S tem visoko kakovostnim, popolnim paketom ne morate žgrešiti. Zasnovan tako, da je enostaven za uporabo, s čimer povečate svoj pridelek in zmanjšate stroške.
BioBizz Try Pack Indoor je primeren za začetnike.

Set Vsebuje
1 x Bio Grow 250 ml
1 x Bio Bloom 250 ml
1 x TopMax 250 ml

Bio Grow – 1ml-4ml na 1Lvode

To tekoče gnojila za rast lahko uporabite za večino vrst zemlje in substrata. Ima 100% nizozemski organski ekstrakt sladkorne pese – splošno znan kot vinasse. Ta stranski proizvod struženja sladkorne pese ali sladkornega trsa v sladkorju ustvarja naravni postopek fermentacije. Škrobi v sladkorju se nato zdravijo z encimi, da proizvedejo glukozo, ki skupaj z drugimi rastlinskimi hranili pomagajo pri proizvodnji bogatega vira hrane za talne mikrobe, kar povečuje njihovo populacijo za bolj produktivno prst.
Naravni sladkorji in kalij v Bio Grow aktivirajo bakterijsko floro v substratu, da vam zagotovijo veliko pridelka slastno sladkih plodov.
NPK ( 4-3-6 )

Bio Bloom – 1ml-4ml na 1Lvode

Vsebuje optimalno mešanico dušika, fosforja in kalija skupaj z encimi in aminokislinami – vsi skupaj delujejo v popolni harmoniji s substratom. Dodatni mikroelementi in hormoni rastlinskega izvora so bili dodani, da bi pripomogli k ustvarjanju močno rastočih in živahno cvetočih rastlin.
NPK ( 2-7-4 )

TopMax – 1ml-4ml na 1Lvode

Obstajajo trije odlični razlogi za uporabo tega 100% organskega gnojila za cvetenje.

Prvič, vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo povečati dejansko velikost in težo cvetnih grozdov.
Drugič, izboljšanje vnosa hranil. Ker aktivira tok hranilnih snovi sprosti minerale kot so kalcij, železo in magnezij, ki spodbujajo metabolizem rastline.
In tretjič, rastline, ki so pridelane s Top · Max-om imajo bolj sladek okus. ( sweeter, smooth tasting crops. )
NPK (0,1 – 0,01 – 0,1) z mikrohranili

Postopek ponovite ob vsakem zalivanju (Zalivajte 2-3x na teden, odvisno od velikosti rastline in vlažnosti zemlje).

Teža 1 kg
Količina v ml

Podobni izdelki

Scroll to Top