Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Zasebnost

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne strani www.420growshop.si je ekipa 420growshop.si in je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • Ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte
  • geslo v šifrirani obliki
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.420growshop.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Vsi omenjeni podatki, se na strežniku (www.420growshop.si) shranjujejo tajno.
Upravitelj spletne strani www.420growshop.si, podatkov o uporabnikih v nobenem, nobenem primeru ne bo predal drugim osebam.
Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije d.o.o. Slovenija, GLS Slovenija) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, katerega si uporabnik poljubno izbere.
Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Varstvo osebnih podatkov

Ekipa 420growshop.si se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.420growshop.si ali na kakršenkoli drugi način, ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani www.420growshop.si uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.420growshop.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ekipa 420growshop.si ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ekipa 420growshop.si ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2021, ekipa 420growshop.si. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.420growshop.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja ekipe 420growshop.si , ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Scroll to Top