Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Biobizz Try Pack Hydro

Na zalogi

SKU: BIOBIZZ004
Proizvajalec:

Paket vsebuje tri vrste gnojil, ki so prisotna skozi vse faze rasti od vegetacije pa do cvetenja.

34,39

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 34 nagradnih točk.

BioBizz Try Hydro

Bi si želeli, da vam rastline rastejo v hidroponičnem sistemu, vendar ste utrujeni od hranjenja mineralov za vaše rastline. Morda bi radi uživali v naravnem okusu ekološke pridelave ? Tu lahko pomagate naši Biobizz Hydro · Pack – ki združuje štiri člane naše nedavno začele družine Try · Pack ™. Preprosto je pridobiti izkušnje z uporabo vrste Biobizz organskih gnojil – ki so primerni za vsak hidroponski sistem. Paket vsebuje tri vrste gnojil, ki so prisotna skozi vse faze rasti od vegetacije pa do cvetenja.

S tem visoko kakovostnim, popolnim paketom ne morate žgrešiti. Spodbuja optimalen razvoj korenin in organsko ščiti rastoče rastline v vašem vodnem sistemu. Zasnovan tako, da je enostaven za uporabo, lahko ga tudi kombiniramo s katerimi koli drugimi izdelki Biobizz ali Try Packs, da bi povečali vašo letino in zmanjšali stroške.
Set Vsebuje

1 x Biobizz Bio Bloom 250 ml
1 x Biobizz Bio Heaven 250 ml
1 x Biobizz TopMax 250 ml

Bio Bloom – 1ml-4ml na 1Lvode

Vsebuje optimalno mešanico dušika, fosforja in kalija skupaj z encimi in aminokislinami – vsi skupaj delujejo v popolni harmoniji s substratom. Dodatni mikro elementi in hormoni rastlinskega izvora so bili dodani, da bi pripomogli k ustvarjanju močno rastočih in živahno cvetočih rastlin.
NPK ( 2-7-4 )

Bio Heaven – 2ml-5ml na 1L vode

Vaše rastline se veselijo popolne, vsestranske nirvane z Bio Heaven. Vsebuje skrbno izbrane biološke stimulante, kot so aminokisline – osnovni gradniki za proteine in encime, ki so bistveni za strukturo in presnovo rastline.
Kot rezultat, ta posebej oblikovan energijski ojačevalec ne le izboljša učinek hranil v vseh listnih pršilih in mešanicah gnojil – ampak se tudi znebi toksinov z izboljšanjem antikooksidacijskega sistema rastlin in popravlja proizvodnjo klorofila.
Bio Heaven stimulira encimsko aktivnost in hitro absorpcijo hranil, hkrati pa povečuje mikrohranila. Rastline so tudi sposobne zadržati vlago ter zagotavlja izjemen vir ogljikove kisline za mikroorganizme, navsezadnje pridelek bolje deluje in se lahko veselite višjega donosa in kakovosti pridelka.
NPK=0,91+0,18+0,24 in mikro elementi

TopMax – 1ml-4ml na 1Lvode

Obstajajo trije odlični razlogi za uporabo tega 100% organskega gnojila za cvetenje.
Prvič, vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo povečati dejansko velikost in težo cvetnih grozdov.
Drugič, izboljšanje vnosa hranil. Ker aktivira tok hranilnih snovi je bistvo tega kako lahko v zemlji oziroma substratu sprostijo minerale kot so kalcij, železo in magnezij, ki spodbujajo metabolizem rastline.
In tretjič, rastline, ki so pridelane z Top · Max-om imajo bolj sladek okus. ( sweeter, smooth tasting crops. )

NPK (0,1 – 0,01 – 0,1) z mikrohranili

Postopek ponovite ob vsakem zalivanju ( Zalivajte 2-3x na teden, odvisno od velikosti rastline in vlažnosti zemlje. )

Teža 1 kg
Količina v ml

Podobni izdelki

Scroll to Top