Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Točke zvestobe

Točke zvestobe so del našega programa zvestobe za naše spletne uporabnike. Z nakupovanjem preko naše spletne trgovine zbirate točke, ki jih lahko unovčite v obliki brezplačnih izdelkov ali darila iz programa zvestobe.

Kratek povzetek pravil za zbiranje točk:

Za vsak poln 1,00 € vaše vrednosti naročila prejmete eno točko. 1,99 € vam tako prinese 1 točko, med tem ko vam 2,00 € že prineseta 2 točki.
Točke bodo naložene na vaš račun takrat, ko bo vaše naročilo v celoti plačano in bo plačilo pri nas poknjiženo. Zaradi tehničnih razlogov so točke vidne na vašem računu najkasneje 8 dni po naročilu.
Če se vrednost naročila in plačilo razlikujeta (npr. zaradi vračila ali napake pri dostavi), boste prejeli število točk glede na znesek, ki ste ga plačali.
Za posebne ponudbe lahko podelimo dodatne točke. Akcije so prikazane na naši spletni strani in vas pripeljejo še hitreje do želenega darila!
Darilo za zvestobo ali brezplačni izdelek, ki ga prejmete za unovčenje točk zvestobe, mora biti vezan na novo naročilo (nikoli ne dostavljamo samo darila za zvestobo). Nakup mora vedno biti večji od 50,00€ z ddv, da ste deležni brezplačne dostave, sicer se dostava zaračuna po uradnem ceniku.

Točke zvestobe – splošni pogoji

420GrowShop program zvestobe “Točke zvestobe” je ustanovljen z namenom spodbujanja spletnega načina naročanja in e-poslovanja.
Sodelujejo lahko vsi kupci spletne trgovine www.420GrowShop.si

Osnovno

420GrowShop program zvestobe je osnovan na Točkah zvestobe, ki se nalagajo na strankin račun v spletni trgovini www.420GrowShop.si. Točke zvestobe se lahko uporabijo samo za namene, ki so opisani v teh splošnih pogojih. Bonus točke iz ostalih nagradnih programov (npr.: od ostalih podjetij) se ne morejo pretvoriti v točke zvestobe na tej spletni strani. Točke zvestobe niso prenosljive in nimajo denarne vrednosti. Aktualno število zbranih točk je možno preveriti v rubriki Moj račun.

Prislužene Točke zvestobe

Pridobitev Točk zvestobe je avtomatična z vsakim naročilom, ko je plačilo za naročilo zabeleženo v našem sistemu. Za vsako v celoti plačano naročilo na www.420GrowShop.si, bo stranka prejela na uporabniški račun Točke zvestobe. Za vsak poln evro od naročene vrednosti, bo stranka prejela 1 Točko zvestobe. Za nekatere posebne ponudbe lahko stranka prejme dodatne Točke zvestobe, v vrednosti, ki je opisana na spletni strani.

Izključitev Točk zvestobe

Točk zvestobe ne morete prejeti za izdelke, ki imajo prodajno ceno 0 EUR (npr. poskusno pakiranje, brezplačna darila), izključeni so tudi unovčeni kuponi in ostali popusti, povračila, ali ponovna dobava. V ostalih posebnih primerih Točke zvestobe tudi niso možne. V enem koledarskem letu je možno prejeti maksimalno 10.000 Točk zvestobe. Po dosegu te vrednosti, do konca leta ne bodo pripisane nadaljnje točke.

Točke zvestobe – potek

Točke zvestobe se samodejno dodajo na uporabniški račun, ko je naročilo v celoti plačano in je plačilo zabeleženo v našem sistemu. Točke ni možno prenesti z enega računa na drugega in so vezane na naročila posameznega uporabnika in ne podjetja. V primeru, da 2 osebi oddajata naročila za isto podjetje, vsaka oseba zbira svoje Točke zvestobe.

Prenehanje veljavnosti Točk zvestobe

Če Točk zvestobe ne porabite v roku 12 mesecev od pridobitve, bodo prenehale veljati in se odštele od vašega skupnega seštevka Točk. Datum in seštevek Točk zvestobe bosta jasno vidna na uporabniškem računu. Točke prenehajo veljati tudi v primeru, če se račun stranke iz upravičenih razlogov zapre.

Unovčenje Točk zvestobe za darila

Vsak sodelujoči lahko unovči svoje Točke zvestobe takoj, ko jih je prejel na svoj uporabniški račun. Izdelki, za katere Točke zvestobe lahko unovčite, bodo vidni ob zaključku naročila.

Pogoji za unovčenje Točk zvestobe

Točke zvestobe lahko kupec koristi v košarici, pred zaključkom nakupa. Unovčenje Točk po telefonu ali emailu ni možno. Za posebne nagrade lahko veljajo posebni pogoji; vsekakor bodo ti pogoji zapisani.

Pošiljanje daril za zvestobo

Darilo za zvestobo ali brezplačni izdelek, ki ga prejmete ob nakupu, mora biti vezan na novo naročilo (nikoli ne dostavljamo samo darila). Nakup mora vedno biti večji od 50,00€ z ddv, da ste deležni brezplačne dostave, sicer se dostava zaračuna po uradnem ceniku.

Ukinitev programa

NM plus d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli ukine program točke zvestobe ali ga zamenja z drugim programom zvestobe.

Spremembe

NM plus d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, nagradnih izdelkov ali ostalih zapisanih pogojev sodelovanja. Spremembe bodo zapisane na tej spletni strani.

Scroll to Top