Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

THC-JD HASH Agent Orange, 90%, 3 g, Canntropy

Ni na zalogi

SKU: CANNTROPY004
Proizvajalec:

Novi hash THC-JD iz Canntropy – Agent Orange, z 90 odstotno kakovostjo destilata THC-JD.

32,90

Ni na zalogi

Novi hash THC-JD iz Canntropy – Agent Orange, z 90 odstotno kakovostjo destilata THC-JD.

Kaj je THC-JD?

THC-JD je kanabinoid, ki se v manjših količinah naravno proizvaja v rastlinah konoplje. Vendar pa nam je naša industrija šele pred kratkim omogočila tehnologijo za širšo rabo teh redkih kanabinoidov, med katere spada tudi THC-JD. Vredno je omeniti, da je THC-JD bistveno močnejši od tradicionalnega, primarnega psihoaktivnega kanabinoida Delta-9 THC. Zakaj? Ta odgovor zahteva kratko znanstveno razčlenitev. Na molekularni ravni ima Delta-9 THC, znan tudi kot tetrahidrokanabinol, stransko verigo s 5 ogljikovimi atomi. THC-JD, znan tudi kot tetrahidrokanabioktil, pa ima po drugi strani, stransko verigo z 8 ogljikovimi atomi. Te razlike so glavni razlog, zakaj THC-JD proizvaja tako edinstvene in močne učinke. Izkušeni uporabniki z visokimi tolerancami bodo zagotovo cenili evforično visoko vrednost THC-JD.

Učinki

Na podlagi anekdotičnih poročil so najpogostejši učinki THC-JD evforija, sreča, sprostitev, ter duševno in fizično olajšanje. Čeprav je THC-JD še vedno razmeroma nov v industriji, so potrošniki, ki so kupili izdelek, navdušeni nad edinstveno močjo, ki jo ponuja v primerjavi z drugimi priljubljenimi kanabinoidi. Povzroča globoke občutke blaženosti in sproščenosti. Številni uporabniki, ki so ga preizkusili, ga primerjajo z izkušnjami drugih kanabinoidov, kot je THC-P, ki je približno 30-krat močnejši od tradicionalnega Delta-9 THC. THC-JD zagotavlja dolgotrajne učinke, ki trajajo od 1 do 4 ure, odvisno od količine, ki jo uporabljate, in vaše tolerance. Primeren je za izkušene uporabnike, ki potrebujejo nekaj močnejšega.

Opozorila

THC-JD izdelki so zbirateljski in niso namenjeni za neposredno uživanje ali kajenje. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ob uporabi ne upravljajte vozil ali delovnih strojev. Pri uporabi zdravil na recept se prej posvetujte z vašim zdravnikom oziroma farmacevtom.

Sestavine

Cvetni prah industrijske konoplje
Destilat THC-JD 90 %
Vsebnost THC manj kot 0,2 %

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca