Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

THC-JD VAPE 90% Watermelon OG, 2 ml, Euphoria

Ni na zalogi

SKU: EUPHORIA003
Proizvajalec:

Novo vape pero za enkratno uporabo iz Euphoria. 90 % izvleček THCJD ter sladko-kisle sadne in zemeljske arome priljubljene sorte Amnesia.

44,90

Ni na zalogi

Novo vape pero za enkratno uporabo iz Euphoria. 90 % izvleček THCJD ter sladko-kisle sadne in zemeljske arome priljubljene sorte Amnesia.

Watermelon OG

Euphoria Watermelon OG je vrhunsko uparjalno pero za enkratno uporabo, ki ne zagotavlja le prvovrstnega pretoka hlapov, temveč tudi povsem izjemen užitek. To je zato, ker je napolnjen z 2 ml in 90% izvlečkom THC-JD, ki ga dopolnjujejo sladke in kisle sadne do zemeljske arome priljubljene sorte Amnesia. Ta THC-JD vape zagotavlja več kot 600 vpihov.

Lastnosti:
Prostornina: 2 ml
Okus: Watermelon OG
90% izvleček THCJD
Vsebnost THC: manj kot 0,2 %
Več kot 600 vpihov
Zasnovan za aromaterapijo

Proizvajalec:
EUPHORIA TRADE s.r.o., Praga, Češka

THCJD je razmeroma nov kanabinoid na tržišču z izdelki konoplje, zadovoljni uporabniki pa že poročajo o evforičnih učinkih, ki so lahko tudi močnejši od učinkov bolj znanih in preizkušenih kanabinoidov.

Na podlagi anekdotičnih poročil so pričakovani učinki THCJD naslednji:
– evforija,
– sreča,
– sprostitev,
– duševno/fizično olajšanje.

Čeprav je THCJD še vedno razmeroma nov v industriji, so uporabniki navdušeni nad edinstveno izkušnjo uživanja te spojine, ki vključuje občutke blaženosti in sproščenosti.

Opozorila

THC-JD izdelki so zbirateljski in niso namenjeni za neposredno uživanje ali kajenje. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ob uporabi ne upravljajte vozil ali delovnih strojev. Pri uporabi zdravil na recept se prej posvetujte z vašim zdravnikom oziroma farmacevtom.

Teža 0,15 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca