Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Jungle Juice Grow – Advanced Nutrients

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: ADVANCED013
Proizvajalec:

Vrhunsko tekoče mineralno gnojilo. Primarno je namenjeno za uporabo v hidroponičnih sistemih in kokosu (Coco Coir). Skupaj z Bloom in Micro tvori tridelno serijo gnojil Jungle Juice.

8,0021,50

Jungle Juice Grow – Advanced Nutrients

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow je rezultat intenzivnih raziskav in tisočev ur dela v razvojnem oddelku podjetja Advanced Nutrients. Je del trikomponentne serije Jungle Juice, namenjene enostavnemu in cenovno ugodnemu hidroponičnem gojenju, neglede na nizko ceno pa ponuja vrhunske rezultate tako izkušenim gojiteljem, kot tudi začetnikom.

Z izdelki serije Jungle Juice bodo rastline dobile pravilno formulirana gnojila in mikrohranila, vitamine, minerale in ostale potrebne snovi v optimalni obliki in natančno ob pravem času življenjskega cikla.

Jungle Juice Grow se v različnih odmerkih uporablja skozi celotno življenjsko obdobje rastline, za pravilno sestavo gnojilne mešanice in optimalen razvoj, pa je potrebno dodajanje Jungle Juice Bloom in Jungle Juice Micro.

Prednosti uporabe Jungle Juice trikomponentnega gnojila

Jungle Juice Micro poskrbi za pravilen začetni razvoj rastlin in jim nudi temelj za rast in razvoj z natančno količino visokokvalitetnega dušika, železa, kalcija in drugih mikroelementov, ki jih mlada rastlina potrebuje.
Jungle Juice Grow v hranilno raztopino doda dušik, fosfor, kalij in sekundarna hranila, ki so pogoj za vitalno in hitro rast v fazi vegetacije, pa tudi med cvetenjem.
Jungle Juice Bloom pa poskrbi za pravilno in dovolj veliko količino fosforja, kalija, magnezija in žvepla za bujno cvetenje, pravilen razvoj cvetov, povečanje števila in uspešnen razvoj cvetnih nastavkov, manjšo internodalno razdaljo in posledično kompaktne in obilne cvetove.

Jungle Juice Grow je bil razvit za uporabo v hidroponičnih in krožnih sistemih in je kompatibilen z izdelki in sistemi mnogih proizvajalcev. Ne maši vodnih črpalk, se ne nalaga na ceveh in kamnih za prezračevanje vode (Air Stone), hkrati pa je cenovno zelo ugoden. Zato je odlična rešitev za profesionalne in hobi vrtičkarje ter začetnike. Jungle Juice Grow je enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo in doziranje Jungle Juice

Če uporabljate vodo iz vodovoda, jo zračite ali pustite stati vsaj 24 ur, da se izloči klor
Preverite EC in pH vrednost vode
Pred doziranjem plastenko dobro pretresite
Najprej v vodo dodajte Jungle Juice Micro in dobro premešajte
Dodajte Jungle Juice Grow in Jungle Juice Bloom
Uravnajte pH vrednost
Advanced Nutrients priporoča pH vrednost med 5,5 in 6,3
Za potaknjence in sadike uporabite 3,3ml na 10L vode (33ml na 100L)
Za mlade rastline uporabite 13,2ml na 10L vode (132ml na 100L)
Med fazo vegetacije uporabite 39,6ml 10L vode (396ml na 100L)
Ob prehodu v fazo cvetenja uporabite 26,4ml na 10L vode (264ml na 100L)
Med fazo cvetenja uporabite 13,2ml na 10L vode (132ml na 100L)
Vedno uporabite enako količino Grow, Micro in Bloom!
Nikoli ne mešajte Jungle Juice Grow neposredno z Jungle Juice Bloom ali Jungle Juice Micro ampak vsakega posebej vmešajte v hranilno raztopino
Gnojilo je visoko koncentrirano do meje topnosti
Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in temperaturami pod lediščem

Če pride v plastenki do kristalizacije mineralov, dodajte enako količino vroče vode, temeljito premešajte in od takrat dalje uporabljajte dvojno količino gnojila.

Lastnosti Jungle Juice Grow

Visoko koncentrirano mineralno gnojilo
Vrednost NPK: 2 – 1 – 6
Sestava: 2% skupni dušik (N), od tega amonij (NH4) 0,25% in nitrat (NO3) 1,75%, 1% fosfor (P) v obliki fosforjevega pentoksida (P2O5), neposredno dostopnega rastlinam, 6% kalij (K) v obliki vodotopnega kalijevega oksida (K2O), 0,5% magnezij (Mg) v vodotopni obliki
Izvor – amonijev fosfat, magnezijev nitrat, magnezijev sulfat, kalijev nitrat, kalijev fosfat, kalijev sulfat

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka

Količina v ml

,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca