Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Plagron Top Grow Box 100% Natural – SET

Na zalogi

SKU: PLAGR041
Proizvajalec:

Set vsebuje vse za gojenje v 1m2 zemlje.

59,90

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 59 nagradnih točk.

Set vsebuje vse za gojenje v 1m2 zemlje.
100 % BIO Top Grow Box je idealen, če so za vas vonj, okus ter kvaliteta zelo pomembni.
Primerno za vse vrsti prsti.
Izberite Top Grow Box 100 % BIO za najboljšo aromo in okus.

SET VSEBUJE

100ML PLAGRON ALGA GROW
100ML PLAGRON POWER ROOTS
100ML PLAGRON PURE ZYM
100ML PLAGRON GREEN SENSATION
100ML PLAGRON VITA RACE
1L PLAGRON ALGA BLOOM
25ML PLAGRON MERILNA POSODA

PLAGRON ALGA GROW IN BLOOM
Organsko hranilo na osnovi alg za fazo rasti in cvetenja. Alga Grow in Alga Bloom sta dva gnojila, katera garantirata velik donos in odličen okus. Osnovni element za oba proizvoda so morske alge, katere vsebujejo različne vitamine, aminokisline, fermente in naravne hormone, ki povečajo rodovitnost prsti in spodbujajo razvoj rastline. Alga Grow in Alga Bloom so organska osnovna hranila za rastlino, ki so bila narejena posebej za rast v zemlji. Alga Grow se uporablja v fazi rasti rastline (grow). To organsko gnojilo zagotavlja zdravo in enakomerno rast in odličen razvoj korenin. Alga Bloom se uporablja samo v fazi cvetenja rastline (bloom). Alga Bloom zagotavlja, da bo rastlina zdrava in čvrsta ter obilno cvetenje. DOZIRANJE: 4ml Alga Bloom na 1L vode (1:250)

PLAGRON GREEN SENSATION
Additive Booster Green Sesnation je pospeševalec cvetenja. Z uporabo Green Sensation-a so ostali dodatki, kot na primer PK 13-14 odvečni. Natančno preučena sestava Green Sensation-a je vzrok, da rastlina dobi vse hranilne snovi, potrebne za bujno cvetenje in fruktifikacijo (razvijanje plodov). Green Sensation pospešuje proizvodnjo sladkorja. Rezultat je maksimalna količina glavnih sestavin in bolj kompaktna celična struktura. DOZIRANJE: 1ml Green Sensation na 1L vode (1:1000).

PLAGRON POWER ROOTS
Power Roots je stimulator in spodbujevalec rasti močnih in zdravih korenin (100 % biološki). Ta spodbujevalec se uporablja v obdobju rasti in v prvih tednih obdobja cvetenja. Power Roots spodbuja rast koreninskega sistema in povečuje naravno odpornost rastline. Odlikuje ga hitro in gospodarno delovanje in se absorbira skoraj neposredno v rastlino. Odlikuje ga hitro in gospodarno delovanje in se absorbira skoraj neposredno v rastlino. Ta spodbujevalec se uporablja v obdobju rasti in v prvih tednih obdobja cvetenja. DOZIRANJE: 1ml Power Roots na 1L vode (1:1000). V propagatorju 2ml na 1L vode.

PLAGRON VITA RACE
Plagron Vita Race (Phyt-amin) spodbuja proizvodnjo klorofila. Ohranja več časa rastline zelene. DOZIRANJE: 1ml Vita Race v 1L vode.

Teža 1,5 kg
Blagovna znamka
Količina v ml

Podobni izdelki

Scroll to Top