Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

O podjetju

NM plus d.o.o. je podjetje z 10-letno tradicijo, vendar smo se na področje prodaje pripomočkov za gojenje šele pred letom dni. Vsekakor smo spoznali, da je ponudba tovrstnih izdelkov skopa in da lahko ponudimo potrošniku boljše po ugodnih cenah.

Gojiteljem v Sloveniji in njeni bližnji okolici ponujamo le najboljše izdelke za zagotavljanje kvalitetnega gojenja.

V naši ponudbi je profesionalna in hobi oprema za vrtnarstvo in gojenje rastlin v rastlinjakih, napredni hidroponični in aeroponični sistemi za vzgojo rastlin, profesionalna razsvetljava za rastlinjake, rastlinjaki, pesticidi in gnojila, sistemi prezračevanja in kontrole habitata, merilne naprave vlažnosti in temperature ter ostala oprema za vrtnarstvo.

CILJ PODJETJA

Naš cilj je postati največji prodajalec in svetovalec izdelkov za gojenje v zaprtih prostorih v Sloveniji, ob tem pa strankam ponujati zelo kvalitetne proizvode po ugodnih cenah.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je z visoko usposobljenimi zaposlenimi, izjemno kvalitetnimi materiali in ponudbo ter z kvalitetnim svetovanjem in servisom ustvarjati zadovoljne, vračajoče se, stranke.

V naši ponudbi je na voljo več kot 2000 izdelkov. Izdelke in storitve ponujamo končnim kupcem, kot tudi podjetjem, ki se profesionalno ukvarjate z notranjo vzgojo rastlin.

Naše poslovanje bomo v prihodnjih mesecih razširili tudi v fizično trgovino.

Oglejte si naš prodajni program ali vstopite v spletno trgovino.

Scroll to Top