Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Xvape Avant – dry herb vaporizer, črn

Na zalogi

SKU: XVAPE001
Proizvajalec:

Uparjalnik za suha zelišča. Enostaven, diskreten in dobro izdelan vaporizer za suha zelišča XVape Avant je enostaven za uporabo za vaperje na poti.

94,50

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 94 nagradnih točk.

Kadar sta prenosnost in diskretnost nujni, je uparjalnik suhih zelišč XVAPE AVANT edina izbira. Avant ima žepu prijazno in inovativno ploščato obliko, 5 edinstvenih nastavitev temperature, magnetni ustnik industrijske trdnosti in keramično komoro za peko z veliko prostornino. Kliknite, pihajte in pojdite … res je tako preprosto.

XVAPE Avant

Včasih je lahko vejpanje na poti ali v javnosti težavno. Z uparjalnikom za suha zelišča XVAPE Avant imate najbolj diskreten in neopazen uparjalnik, ki je zapakiran v subtilno črno ohišje. Uparjalnik Avant za suha zelišča ponuja hiter in učinkovit »hit«, omogoča 5 nastavitev temperature in ima keramično komoro s širokim ustjem, ki jo dopolnjuje klasični magnetni ustnik XVAPE.

Za koga je Avant namenjen?

Avant je namenjen vsem, ki iščejo kakovosten prenosni uparjalnik po ugodni ceni. Ima 5 nastavitev temperature, žepno velikost, polnjenje prek USB, magnetni ustnik iz cirkonija in ohišje iz eloksiranega aluminija. Avant ponuja funkcije, ki jih pri uparjalnikih po dvakrat višji ceni ne vidimo.

Prilagodljivost temperature

XVAPE Avant vam s petimi temperaturnimi nastavitvami, med katerimi lahko izbirate, omogoča številne možnosti segrevanja rastlinskih sestavin. Nastavitve temperature so označene na 365/374/392/410/428 °F (ali 185/190/200/210/220 °C).

Specifikacije:

– 100 % izolirana zračna pot
– inovativna kompaktna in izvrstna ravna oblika
– magnetni keramični ustnik
– na udarce odporno kovinsko ohišje
– domiselna keramična komora za peko velike zmogljivosti
– 5 nastavitev temperature
– temperaturni spomin
– zmogljiva baterija 1200 MAH
– zaščita pred kratkim stikom
– temperaturno območje (356°F – 428°F)

Lastnosti:

Napajanje Baterija
Baterija Vgrajeni
Vdihavanje Neposredno
Nastavitev temperature 5 temperaturnih načinov
Ogrevanje Prevodnost
Primerno za uparjanje Zeliščne mešanice

Teža 0,25 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top