Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Wedding Glue Auto – Fast Buds

Ni na zalogi

SKU: FASTBUDS042
Proizvajalec:

Čvrsta autoflower sorta z močnim okusom po vaniljevi glazuri ter sadnih arom. Primerna je za vse vrste pridelovalcev, saj jo je izjemno enostavno gojiti, potrebuje 63–70 dni od semena do žetve in zraste do 120 cm, ob tem pa pridela približno 550 g/m2. Zahvaljujoč 26% THC-ja sorta nudi močan učinek.

36,00215,00

Wedding Glue Auto – Fast Buds

Lastnosti:

Genotip: Sativa 40% / Indica 60%
Genetika: Wedding Glue Auto
Vegetacija + Cvetenje: 9-10 tednov
THC vsebnost: do 26%
CBD vsebnost: do 1%
Višina rastline: 70-120 cm
Pridelek Indoor: 450 – 550 g/m2
Pridelek Outdoor: do 160 g/rastlino

Čvrsta autoflower rastlina, primerna za vse vrste pridelovalcev, saj jo je izjemno enostavno gojiti; Prevladujoči hibrid indice, ki potrebuje 63–70 dni od semena do žetve, je visok autoflower, ki lahko zraste do 120 cm in proizvede približno 550 g/m2.

Zahvaljujoč 26% THC-ja ta sorta nudi močan učinek in vršičke, ki so tako smolnati, da je videti, kot da so prekriti s kremasto belo glazuro. Vsebujejo slastno mešanico terpenov sladke vanilije in zemeljskih arom.

Opis cvetov

Cvetovi se razvijejo zelo gosto in kompaktno, vendar jih je zaradi debele trihomske prevleke, ki jim daje mlečno belo barvo, na prvi pogled težko natančno videti. Z bolj podrobnim pregledom boste opazili čudovite svetlo zelene kepice s temnozelenimi odtenki in nekaj tankih temnooranžnih dlačic na vrhu srednje velikih vršičkov, ki so lahko včasih vijoličasti. Imajo vonj edinstvene arome vaniljeve glazure.

Videz rastline

Ta superproizvajalec lahko pridela do 550 gr/m2 v 9-10 tednih, razvije glavno steblo, ki doseže 120 cm, medtem ko je obkroženo s čvrstimi dolgimi stranskimi vejami, ki rastejo tesno skupaj in dajejo kljub višini kompakten videz.

Zaradi dobro uravnotežene mešanice ta sorta razvije grmičasto listje, ki lahko že zgodaj kaže vijoličen odtenek in več mest cvetenja, kjer se razvijejo super zmrznjeni in gosti cvetovi v velikosti žogice za pingpong. Zaradi privlačnega terpenskega profila in velike količine smole je popolna izbira za ekstraktorje.

Okus

Vsebuje sladko mešanico terpenov s sadnimi pridihom in močnim okusom po vaniljevi glazuri. Edinstvena mešanica terpenov nudi bolj izrazito zemeljsko ozadje, ki izraža bolj poprove in kisle odtenke, pri čemer je zemeljsko sladka vanilija še vedno najbolj opazen okus.

Pozor!
V republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline prepovedano!
Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene.
Podjetje NM plus d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka

Pakiranje

, , ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca