Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

THC-B VAPE 79 % Kush Mintz,1 ml, CannaPuff

Ni na zalogi

SKU: CANNAPUFF010
Proizvajalec:

THCB vape pen Kush Mintz proizvajalca Canapuff je izdelek za vse, ki iščejo enostaven in priročen način za izkoriščanje prednosti kanabinoida THCB. Vsebuje 79% THC-B, 1 ml.

34,90

Ni na zalogi

THCB vape pen Kush Mintz proizvajalca Canapuff je revolucionaren izdelek za vse, ki iščejo enostaven in priročen način za izkoriščanje prednosti kanabinoida THCB. Ta 1 ml vape za enkratno uporabo je idealen za hitro in diskretno uporabo kadarkoli, zaradi česar je lahko tudi popoln spremljevalec za na pot. Izdelek, ki vsebuje 79-odstotni izvleček THCB, ponuja visoko kakovostno in intenzivno izkušnjo.

Kush Mintz

Hibridna vrsta, ki je križanec med Animal Mints in Bubba Kush. Ta izdelek ponuja edinstven aromatični profil, ki se začne z zeliščnimi in zemeljskimi notami, ki jih dopolnjuje globoka aroma bencina. Izkušnja se postopoma spreminja z osupljivo aromo hladne mete, ki se niza čez osnovo iz bora in cimetove skorje ter ustvarja bogat in osvežujoč okus.

Kaj je THCB?

Ko govorimo o kanabinoidih, večina ljudi takoj pomisli na THC in CBD. Ti dve spojini sta bili leta zvezdnika za terapevtske potenciale rastline konoplje. Toda, kot mnogim ni znano, obstaja cela simfonija kanabinoidov v rastlini konoplje in eden od teh manj znanih članov je THCB ali tetrahidrokanabutol. THCB ali tetrahidrokanabutol je kanabinoid v sledovih, ki ga najdemo v manj kot 1 % rastline konoplje. Odkrili so ga leta 2019 skupaj s tetrahidrokanabiforolom (THC-P). Kemično je THCB podoben THC-ju, vendar ima namesto pentilne verige butilno verigo. Verjame se, da ima podobno moč kot običajni delta-9 THC. Zaradi visoke jakosti se THCB ne priporoča začetnikom v svetu konoplje. Možni neznani dolgoročni učinki zahtevajo previden pristop. Podobno kot THC in THCP lahko THCB povzroči psihoaktivne učinke, čeprav ima svoje edinstvene značilnosti.

Učinki

Moč THCB naj bi bila podobna moči običajnega delta-9 THC. To pomeni, da lahko že v majhnih odmerkih povzroči evforični psihoaktivni učinek. To je podobno občutku lahkotnosti ali navalu energije in ustvarjalnosti. THCB lahko povzroči tudi občutek sproščenosti in umirjenosti. Občutki naj bi bili podobni tistim, ko se po napornem dnevu ugreznete v mehko posteljo ali olajšanju, ko snamete težak nahrbtnik. Čeprav so učinki THCB-ja lahko prijetni, je ključnega pomena, da se ga lotimo počasi, z znanjem in previdnostjo.

Opozorila

THCB izdelki so zbirateljski in niso namenjeni za neposredno uživanje ali kajenje. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ob uporabi ne upravljajte vozil ali delovnih strojev. Pri uporabi zdravil na recept se prej posvetujte z vašim zdravnikom oziroma farmacevtom.

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca