Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Secret Smoke Ice Washer Machine

Ni na zalogi

SKU: SECRETSMOKE001
Proizvajalec:

Secret Smoke Ice Washer Machine vam olajša ekstrakcijo “smole” s cvetov in ali ostankov s pomočjo ledu. Prihrani vam čas, ki ste ga prej namenili mešanju.

186,00

Ni na zalogi

Secret Smoke Ice Washer Machine

Secret Smoke Ice Washer Machine vam olajša ekstrakcijo kristalov s cvetov in/ali ostankov. V posebno filtrirno vrečko preprosto vstavite cvetove in/ali ostanke, dolijete vodo in dodate led. Priporočljivo je da temperatura vode pade pod 5°C za najboljši efekt. Nastavite časovno stikalo in pustite, da stroj dobro premeša vsebino. Po tem vodo iztočite v priložene filtrirne vrečke v katerih vam bodo ostali kristali. Vodo, ki vam je ostala lahko stočite nazaj v stroj saj je še hladna – po potrebi dodajte led. Postopek ponovite vsaj 4x pa do 9x za maksimalno extrakcijo kristalov. Priporočamo čiščenje tako stroja kot filtrirnih vrečk s 96% alkoholom.

Najbolj priporočljivo je, da cvetove in/ali ostanke dobro namočite z vodo in jih v navadni vrečki, za zmrzovanje hrane zamrznete v zamrzovalni skrinji. Zamrznjenega materiala naj ne bo v zamrznjenem kosu preveč – cca 250g materiala in 2.5 dcl vode. Tako, boste lahko zmrznejn material vstavili v osnovno filtrirno vrečko. Z materiala se bodo kristali odlomili ob taljenju ledu.

Priloženo Secret Smoke Ice Washer Machine:

Ena osnovna filtrirna vrečka
3 filtrirne vrečke
Termometer
1m cevi

Teža 7 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca