Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

RootPouch SIV – 22 L – z ročajem

Na zalogi

SKU: ROOTPOUCH005
Proizvajalec:

Root Pouch so razgradljive tekstilne vreče za vzgojo rastlin, izdelane iz 100 % recikliranih materialov in so pralne, trpežne in jih je mogoče uporabit večkrat. So odlične tudi s kapljičnimi sistemi in lahko skrajšajo vegetativno fazo ter tako pospešijo rast rastlin.

5,06

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 5 nagradnih točk.

Root Pouch

Root Pouch so razgradljive tekstilne vreče za vzgojo rastlin, izdelane iz 100 % recikliranih materialov in so pralne, trpežne in jih je mogoče uporabit večkrat.
Izolirani material ščiti pred zimskim mrazom, vendar omogoča, da se korenine poleti ohladijo. Tako zrak kot voda lahko prosto prehajata skozi material, kar omogoča koreninam, da dihajo in učinkovito absorbirajo kisik.

Root Pouch vreče so odlične tudi s kapljičnimi sistemi in lahko skrajšajo vegetativno fazo ter tako pospešijo rast rastlin.

KLJUČNE LASTNOSTI:

Pralne, vzdržljive in za večkratno uporabo
Na voljo od 3,8L do 56L
Izolacija pred zimskim mrazom
Odlično deluje s kapljičnimi sistemi
Pospešuje rast rastlin
Izdelano iz 100% recikliranih materialov
Preprečuje kroženje korenin (naravno oblikovanje korenin)
Ustvari izolacijo pred zimskim mrazom in/ali poletno vročino
Omogoča prost prehod zraka in hranilnih snovi
Zmanjša tveganje šoka po presaditvi
Ustvarja več pridelka in spodbuja močno rast korenin

Zakaj je Root Pouch najboljša izbira za bolj zdrave rastline?

Tkanina Root Pouch ne zadržuje le prsti, temveč zagotavlja bolj zdravo koreninsko okolje.
Tkanina je zračna in omogoča dostop kisika do korenin
Tkanina ima vrhunsko izolacijo, ki ščiti korenine pred vročino in mrazom.
Tkanina ujame koreninske konice in preprečuje kroženje in opasovanje korenin, kar spodbuja rastlino, da ustvari gosto strukturo stranskih korenin.
Tkanina razprši sončne žarke in preprečuje poškodbe konic korenin zaradi neposredne sončne svetlobe.

Ali so tkanine Root Pouch varne?

Root Pouch izdeluje vso lastno tkanino, kar omogoča določanje gostote, poroznosti in neprepustnosti ter nadzor in izbiro surovin, ki se uporabljajo pri izdelavi. Vsaka tkanina je zasnovana za določeno funkcijo. Vse tkanine so čiste in varne.

Tkanine Root Pouch so bile podvržene in uspešno prestale stroge teste v globalnem in mednarodnem laboratoriju za testiranje in certificiranje v skladu s kontaktnim testom FDA 21 CFR 177.1630. [stik s hrano, zdravili, biološkimi in kozmetičnimi izdelki].

So brez BPA in UV odporne.

Zakaj uporabljati lončke iz blaga?

Glavni razlog, da se lonci iz tkanine tako pogosto uporabljajo, ni ustvarjanje močnejšega lonca, temveč ustvarjanje boljšega lonca, ki zagotavlja dihajoče zdravo rastno okolje. Lončki iz blaga, za razliko od tradicionalnih črnih plastičnih lončkov, omogočajo pretok vode in zraka skozi njihovo strukturo, ki hrani korenino rastline. Prav tako prepreči, da bi korenine rastlin krožile, ko se soočijo z uporom stene lonca. Namesto tega na nekaj različnih načinov tkanina povzroči, da rastlina pošlje nove vlaknate korenine, namesto da kroži in škoduje rastlini.

Ali lahko operem svojo Root Pouch?

Da, tekstilne posode Root Pouch je mogoče prati – priporočamo, da jih operete z zemljo prijaznim detergentom in pustite, da se posušijo na zraku.

Teža 0,3 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top