Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Prima Klima K1608-160 Industry line

Ni na zalogi

SKU: PRIMAKLIMA037
Proizvajalec:

Prima Klima K1608-160 Industry line odstranjuje neprijetne vonjave po neverjetni ceni glede na učinkovitost. Filtriranje z aktivnim ogljem.

250,92

Ni na zalogi

Prima Klima Prima Klima K1608-160 Industry line – Filter z aktivnim ogljem

Prima Klima Prima Klima K1608-160 Industry line – Za filtre z aktivnim ogljem Prima Klima Industry Line sta značilni izjemno visoka trpežnost in neprimerljiva absorpcija vonja. Filtri so napolnjeni in imajo 4 cm globoko ležišče z ogljem 1. kakovostnega razreda – zelo aktiviranega ogljika CTC80-3 mm z aktivno površino> 1200m²/g. To zagotavlja izjemno dolg čas stika med zrakom in ogljikom, kar je zelo učinkovito za odstranjevanje vonjav. Kakovostni kovinski deli stiskalnic zagotavljajo največjo stabilnost in vzdržljivost. Izredno dolga prirobnica zagotavlja skrivno povezavo.

Priporočeni ventilatorji:

PK160-A
PK160-L
PK160-2
PK160-TC

Lastnosti:

Visoka obstojnost
Učinkovita adsorpcija delcev in odstranjevanje vonja
4 cm globoka komora iz zelo aktivnega oglja
Optimalen čas stika
Oglje se lahko zamenja
Visokokakovostni kovinski deli
S pred-filtrom proti prahu

Specifikacije:

Izdelek: K1608-160 Industry line
Velikost prirobnice: 160mm
Dolžina: 800mm
Premer: 240mm
Največji pretok zraka: 1150m³/h
Optimalen pretok zraka: 880m³/h
Vključuje pred-filter: K1708
Teža: 10.8Kg
Aktivno oglje: CTC80-3mm 7.4Kg

Kako deluje filtriranje z aktivnim ogljem

Filtriranje z aktivnim ogljem je metoda filtriranja, ki uporablja aktivno oglje za odstranjevanje kontaminantov in nečistoč z uporabo kemične adsorpcije. Karbonski zračni filtri so najpogosteje uporabljeni filtri za odstranjevanje plinov. Zasnovani so tako, da filtrirajo pline skozi aktivno oglje in se običajno uporabljajo za preprečevanje hlapnih organskih spojin (VOC), sproščenih iz običajnih gospodinjskih izdelkov. Prav tako se pogosto uporabljajo za odstranjevanje vonjav iz zraka, kot je vonj tobačnega dima.

Iz zraka ne morejo odstraniti drobnih delcev, kot so plesen, prah ali cvetni prah, za to potrebujemo predfilter.

Vsak delec ali granule oglja zagotavlja veliko površino ali strukturo por, kar omogoča kontaminantom največjo možno izpostavljenost aktivnim mestom v filtrirnem mediju. En gram aktivnega oglja ima površino več kot 3.000 m2.

Aktivno oglje deluje prek postopka, imenovanega adsorpcija, pri čemer so molekule onesnaženosti v fluidu, ki ga je treba obdelati, ujete znotraj strukture por ogljenega substrata. Filtriranje z aktivnim ogljem se običajno uporablja za čiščenje vode, filtriranje zraka in obdelavo industrijskega plina, na primer odstranjevanje siloksanov in vodikovega sulfida iz bioplina. Uporablja se tudi v številnih drugih aplikacijah, vključno z respiratornimi maski, čiščenjem sladkornega trsa in predelavo plemenitih kovin, zlasti zlata. Uporablja se tudi v cigaretnih filtrih.

Aktivno oglje ima posebne lastnosti, ki omogočajo odstranjevanje hlapnih organskih spojin (VOC), vonjev in drugih plinastih onesnaženj iz zraka.

Tipične velikosti delcev, ki jih lahko odstranimo s temi filtri, segajo od 0,5 do 50 mikrometrov. Velikost delcev bo uporabljena kot del opisa filtra. Učinkovitost filtra temelji tudi na regulaciji pretoka – če pretok ni optimalen, sae lahko zgodi, da se delci ne “ujamejo” v filter.

TEHNIČNI PODATKI

Proizvajalec Prima Klima
Premer cevi (mm) 160
Pretok zraka (m3/h) 880 m3/h
Max. pretok zraka 1.350m3/h
Teža 10.8 Kg
Aktivni ogljik 7.4 kg
Dolžina 800 mm
Premer (mm) 240
Vsebuje pred-filter Prima Klima K1708

Teža 10,8 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca