Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

PAX 3 Smart Vaporizer for Dry Herbs – Sage

Ni na zalogi

SKU: PAX007
Proizvajalec:

Pax 3 je najnovejši proizvod blagovne znamke Pax. Gre za napravo, ki vsebuje skorajda vse najpomembnejše lastnosti modernega uparjalnika. Pax 3 omogoča tako uparjanje zelišč kot tudi uparjanje koncentratov.

240,00

Ni na zalogi

Najnovejše iz PAX Labs

PAX 3 Smart Vaporizer for Dry Herbs je izdelek za vse tiste, ki želijo uživati v čisti in prijetni izkušnji vapinga.

Žepna velikost z zmogljivo baterijo in minimalističnim dizajnom.

PAX 3 nadaljuje oblikovno linijo PAX, ki je minimalističen in intuitiven ter je veliko močnejši od svojega predhodnika. Naprava je izjemno enostavna za uporabo, po sistemu »vse v enem« je posebej namenjena za vsakodnevno uporabo. Diskretno oblikovanje ne predstavlja težav pri prenašanju, z več barvnimi možnostmi pa lahko izberete uparjalnik, s katerim se boste najbolj poistovetili.

Meri manj od 14 cm, njegova polna »pečica« pa lahko drži do 0,33g, kar je približno za 15-25 hitov.

Super pametna naprava

Popolni komplet PAX 3 Smart Vaporizer za suha zelišča ponuja več možnosti kot kdaj koli prej. Zahvaljujoč različnim vrstam izmenljivih pečic se za to napravo povečuje raznolikost materialov za uparjanje. Pečica za koncentrate je kot nalašč za tiste, ki imajo raje izkušnje z lepljivimi koncentrati.

Hlapi v kompletu PAX 3 Smart bodo odvisni od temperature in vsebnosti, uporabniku pa zagotavlja gosto in gladko paro. Ta močna naprava lahko doseže najvišjo temperaturo v samo 30′. Nižje temperature so kot nalašč za lahkotno, pretežno aromatično paro, zadnji dve temperaturi ustvarjata gostejšo in močnejšo paro.

Za nadzor pametnega uparjalnika PAX 3 se uporablja samo en gumb. Z večbarvno LED lučko z logotipom PAX lahko uporabnik preveri temperaturo in stanje baterije naprave.

Bela lučka: Prikazuje življenjsko dobo baterije
Pulzna bela svetloba: polnjenje
Rdeča lučka: prazna baterija

Vsak cvetni list logotipa PAX predstavlja 25 % baterije naprave. To pomeni, da če so osvetljeni vsi štirje cvetni listi, bo baterija med 75 % in 100 %, če pa je osvetljena le ena lističa, bo baterija največ 25 %. Če želite preveriti baterijo, samo pretresite napravo in cvetni listi bodo postali beli.

Temperature

En zeleni cvetni list: 180C
Dva rumena cvetna lista: 193C
Trije oranžni cvetni listi: 204C
Štirje rdeči cvetni listi: 215C (najvišja temperatura)

Če želite spremeniti temperaturo, pritisnite in držite gumb eno sekundo. Vendar ga ne pritiskajte in spuščajte, saj se bo s tem izklopil.

Lučke med uporabo:

Vijolična: Naprava se segreva
Zelena: Naprava je pripravljena za uporabo, med uporabo bo ostala zelena.
Modra: V pripravljenosti. Štirje cvetni listi bodo zasvetili z učinkom valov.

Novi PAX 3 , uporabniku povečuje užitek, saj je sedanji polovični pokrov odličen za enojne cikle. Priloženi so tudi trije različni komorni pokrovi, ki ustrezajo različnim stilom vaporiziranja in dva ustnika. Odlikuje ga izjemno hitro segrevanje (le 15 sekund) in deluje skupno cca. 1,5 ure.

Lastnosti:

Elegantna, diskretna, unisex oblika
Narejen z uporabo materialov iz medicinskega razreda za kvaliteto delovanja in zagotavljanje dolge življenske dobe
Daljša pot vaporiziranja omogoča pari, da se ohladi, preden doseže uporabnikova usta
Le 15-sekundno segrevanje
Zelo enostavno polnjenje
Izbira dveh ustnikov
Izbira treh komornih shramb, vključno s koncentratnim vložkom in polovičnim pokrovom
Odziv na dotik (vibracija)
Odlična življenska doba baterije, ki se polni preko USB polnilca
Enostaven za upravljanje brez in z uporabo pametnega telefona
Deluje z večino obstoječih dodatkov za PAX 2

Novosti pri PAX 3

Pax 3 vam nudi dva ustnika, glede na željo uporabnika. Novi koncentratni vložek je velika prednost za uporabnike, ki si želijo en vaporizer za učinkovito in enostavno uparjanje obeh zeliščnih mešanic in koncentratov. Novi vaporizer PAX 3 ima dodan tudi polovični pokrov za pečico za uporabnike, ki si želijo enojnih ciklov vaporiziranja, kar je verjetno njegova največja prednost. Prednost pred večino vaporizerji je tudi tudi grelec na dnu naprave, kar omogoča, da je pot pare daljša in ima čas za ohladitev, preden doseže uporabnikova usta. Uporaba nerjavečega jekla za predel, kjer potuje para, zagotavlja čistost okusa. PAX 3 ima pomembno izboljšavo tudi na področju temperature, saj je čas ogrevanja zmanjšan za tretjino glede na njegovega predhodnika. Za uporabo je pripravljen v pičlih 15- ih sekundah. Polna baterija pa ima 1,5 ure skupnega delovanja.
Dizajn

PAX 3 je na zunaj zelo podoben njegovemu predhodniku. Je eleganten in diskreten, posodobljena barvna shema pa je primerna tako za moške kot za ženske, nad rožnato zlato pa se še posebej navdušuje nežnejši spol. Ohišje iz andoniziranega aluminija daje izdelku posebno prefinjenost za uporabo ob formalnih priložnostih in čvrstost, ki se izkaže pri brezskrbnem shranjevanju pri športnem udejstvovanju. Poleg uporabnega LED zaslona ima PAX 3 iz PAX Labs odziv na dotik (vibrira, ko je pripravljen za uporabo).
Nadzor

PAX 3 je odličen za uporabo kot samostojni vaporizer, vendar ima možnost Bluetooth povezave, kar mu omogoča povezavo s pametnim telefonom in daje nove možnosti za bolj prijetne in priročne cikle vaporiziranja. Štiri prednastavljene segrevalne poti so: učinkovitost (efficiency) , okus (flavour), zagon (boost) in prikritost (stealth).

Način učinkovitost je najboljša izbira za splošno uporabo, saj skozi cikel ves čas povečuje temperaturo pečice.

Način okusa optimizira gladkost okusa pare, ki ima prednost pred gostoto oblakov.

Način zagona ves čas ohranja isto temperaturo pečice, kar zmanjša obdobja samodejnega ohlajanja. Primeren je za hitre in intenzivne cikle, pri katerih si uporabniki želijo najgostejše pare.

Način prikritost pa je primeren za tiste uporabnike, ki si želijo redke in lahke pare.

Vsi načini so nastavljivi s strani uporabnika.

Vsebina paketa PAX 3

Pametni uparjalnik PAX 3
USB polnilec
Ploščati ustnik
Dvignjen ustnik
Komplet za vzdrževanje

POMEMBNO OPOZORILO: VARNOSTNA NAVODILA ZA BATERIJO

Baterijo polnite s kakovostnim in namenskim polnilcem. Nikoli ne uporabljajte polnilnika z nazivno napetostjo/tokom nad 5 V/1 A.
Ko baterije ne uporabljate, jo hranite stran od vročine in jo shranite v neprevodno škatlo/ohišje. Izgubljene baterije nikoli ne nosite v žepu z drugimi kovinskimi predmeti.
Uporabljajte samo originalne baterije, ne klonov, kopij ali drugih baterij.
Ne uporabljajte poškodovanih baterij v uparjalniku. Že majhna raztrganina ali ohlapna ovojnica sta lahko nevarna.

Neupoštevanje teh navodil lahko povzroči resno ali trajno poškodbo baterije, resne telesne poškodbe ali povzroči požar. Napačna uporaba, zloraba, nepravilno polnjenje, neupoštevanje zgornjih opozoril in smernic ter druga neustrezna uporaba tega izdelka niso zajete v garanciji. Pri odlaganju baterij upoštevajte lokalne predpise o recikliranju.

Teža 0,3 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca