Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Lumatek ATS 300 W PRO LED

Na zalogi

SKU: LUMATEK038
Proizvajalec:

Lumatek ATS 300 W PRO LED je linearna več svetlobna svetilka, ki proizvaja 816 µmol/s PPF pri fotonski učinkovitosti 2,7 µmol/J in je idealna za površino 1,2 m².

504,50

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 504 nagradnih točk.

Lumatek ATS 300 W PRO LED

Lumatek ATS PRO (Attis) je visoko učinkovita 300 W svetlobna LED svetilka, ki proizvaja 816 µmol/s PPF pri učinkovitosti 2,7 µmol/J in je idealna za površino 1m2 do 1,2 m2.

Lumatek vrtnarske LED-rešitve celotnega spektra uravnotežijo kakovost svetlobe (spektra) s količino svetlobe (intenzivnostjo in trajanjem), ki je dovolj za osvetlitev z enim virom za celoten cikel rasti od vegetacije do cvetenja. Lumatek ATS (Attis) nudi paleto vrhunskih svetlečih LED svetilk polnega spektra. Ta lahka naprava je idealna kot edini vir ali kot dodatna razsvetljava za rast, za razmnoževanje, kloniranje, vegetativno in cvetočo obdobje rastlin v zaprtih prostorih. Niz LED diod ustvarja enakomerno širjenje svetlobe na kratki razdalji od pridelka, kar omogoča dobro penetracijo brez vročih točk in prekomerne toplote. Inovativno odvajanje toplote in uporaba pasivne naravne konvekcije so odpravili potrebo po ventilatorju, zmanjšali hrup in znatno podaljšali življenjsko dobo napeljave, saj nima gibljivih delov.

LASTNOSTI

LED diode
Visoka učinkovitost 2,7 µmol/J
Kakovostni gonilniki Lumatek Led
Visok izhod PPF za visoko intenzivnost 816 µmol/s
Uravnotežen celoten spekter
Plug & Play
Kompaktna oblika idealna za 1 m² rastišča
S funkcijo zatemnitve (Dimmable)
3-letna garancija

VKLJUČUJE:

1 x ATS 300 W PRO LED svetilka (LED gonilnik in dimmer)
1 x Napajalni kabel
2 x Kovinski obešalnik za kable
1 x Navodila

Polni spekter

Lumatek LED rešitve uporabljajo mešanico belih, temno rdečih in daljno rdečih LED za proizvodnjo visoko učinkovitega svetlobnega vira, kalibriranega za zagotavljanje visoke intenzivnosti, stabilnega in enakomernega izhoda za optimalno absorpcijo svetlobe. Prejšnje generacije LED lučk so uporabljale mešanico kraljevsko modre in temno rdeče LED za doseganje najvišjih vrednosti absorpcije klorofila. Medtem, ko so te rešitve delovale ustrezno, so izpustili pomembne spektre za kakovostno rast rastlin, premalo prodiranja skozi goste krošnje in slabo preglednost za pregled in vzdrževanje sob za gojenje rastlin.

Pasivno hlajenje

Lumatekova inovativna zasnova in napredek na področju LED tehnologije je ustvaril izredno močno LED-svetlobo s pasivnim konvekcijskim hlajenjem. Ta design brez ventilatorja, pomeni da ni gibljivih delov, zato so Lumatek LED napeljave izjemno robustne z dolgo življenjsko dobo in delujejo tiho.

Tehnične lastnosti:

PROIZVAJALEC Lumatek
MODEL ATS 300 PRO LED (Attis)
UČINKOVITOST 2,7 µmol/J
PPF 816 µmol/s
FREKVENCA 50 – 60 Hz
NAPETOST 220 – 240 V
MOČ / PORABA 310 W
FOOTPRINT (ODTIS) 1 m²
VODOODPORNO IP65
ŽIVLJENSKA DOBA 60.000 ur
PORAZDELITEV SVETLOBE 120°
VIR SVETLOBE Lumled Diode
DIMMER 25 %, 50 %, 75 %, 100 %
TEŽA 8,5 kg
DIMENZIJE 559,5 x 559 x 71,6 mm
SPEKTER Full Spectrum +

Teža 8,6 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top