Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Lumatek ATS 200 W LED

Ni na zalogi

SKU: LUMATEK027
Proizvajalec:

Lumatek ATS (Attis) 200 W LED je linearna več svetlobna palica, ki proizvaja PPF 460 µmol/s in fotonsko učinkovitostjo (fixture efficiency) 2,3 µmol/J. …z 0,8 m² odtisa.

329,00

Ni na zalogi

Lumatek Attis 200 W LED

Attis je visoko učinkovita 200 W svetlobna LED svetilka, ki proizvaja 460 µmol/s PPF pri učinkovitosti 2,3 µmol/J in je idealna za površino 0,8 m².

Lumatek vrtnarske LED-rešitve celotnega spektra uravnotežijo kakovost svetlobe (spektra) s količino svetlobe (intenzivnostjo in trajanjem), ki je dovolj za osvetlitev z enim virom za celoten cikel rasti od vegetacije do cvetenja. Lumatek Attis nudi paleto vrhunskih svetlečih LED svetilk polnega spektra. Ta lahka naprava je idealna kot edini vir ali kot dodatna razsvetljava za rast, za razmnoževanje, kloniranje, vegetativno in cvetočo obdobje rastlin v zaprtih prostorih. Niz LED diod ustvarja enakomerno širjenje svetlobe na kratki razdalji od pridelka, kar omogoča dobro penetracijo brez vročih točk in prekomerne toplote. Inovativno odvajanje toplote in uporaba pasivne naravne konvekcije so odpravili potrebo po ventilatorju, zmanjšali hrup in znatno podaljšali življenjsko dobo napeljave, saj nima gibljivih delov.

LASTNOSTI

LED diode
Visoka učinkovitost 2,3 µmol/J
Kakovostni gonilniki Lumatek Led
Visok izhod PPF za visoko intenzivnost 690 µmol/s
Uravnotežen celoten spekter
Plug & Play
Kompaktna oblika idealna za 0,8 m² rastišča
S funkcijo zatemnitve (Dimmable)
3-letna garancija

VKLJUČUJE:

1 x Attis 200 W LED svetilka (LED gonilnik in dimmer)
1 x Napajalni kabel
2 x Kovinski obešalnik za kable
1 x Navodila

Polni spekter

Lumatek LED rešitve uporabljajo mešanico belih, temno rdečih in daljno rdečih LED za proizvodnjo visoko učinkovitega svetlobnega vira, kalibriranega za zagotavljanje visoke intenzivnosti, stabilnega in enakomernega izhoda za optimalno absorpcijo svetlobe. Prejšnje generacije LED lučk so uporabljale mešanico kraljevsko modre in temno rdeče LED za doseganje najvišjih vrednosti absorpcije klorofila. Medtem, ko so te rešitve delovale ustrezno, so izpustili pomembne spektre za kakovostno rast rastlin, premalo prodiranja skozi goste krošnje in slabo preglednost za pregled in vzdrževanje sob za gojenje rastlin.

Pasivno hlajenje

Lumatekova inovativna zasnova in napredek na področju LED tehnologije je ustvaril izredno močno LED-svetlobo s pasivnim konvekcijskim hlajenjem. Ta design brez ventilatorja, pomeni da ni gibljivih delov, zato so Lumatek LED napeljave izjemno robustne z dolgo življenjsko dobo in delujejo tiho.

TEHNIČNI PODATKI

PROIZVAJALEC Lumatek
MODEL Attis 200 LED
UČINKOVITOST 2,3 µmol/J
PPF 460 µmol/s
FREKVENCA 50 – 60 Hz
NAPETOST 220 – 240 V
MOČ / PORABA 200 W
FOOTPRINT (ODTIS) 0,8 m²
VODOODPORNO IP65
ŽIVLJENSKA DOBA 60.000 ur
PORAZDELITEV SVETLOBE 110°
VIR SVETLOBE Lumled Diode
DIMMABLE 20 %, 40 %, 60 %, 80 %, 100 %
TEŽA 3,9 kg
DIMENZIJE 508 x 508 x 86 mm
SPEKTER Full Spectrum +

Teža 3,9 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca