Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Kalibracijska solucija EC5000uS/cm 230ml

Ni na zalogi

SKU: MILW001
Proizvajalec:

Tekočina za kalibriranje EC (konduktivnost) testerjev. Steklenica za kalibracijsko raztopino Milwaukee Instruments EC 5000 µS/cm.

25,00

Ni na zalogi

Kalibracijska solucija Milwaukee EC 5000 uS/cm – 230 ml

Tekočina za kalibriranje EC (konduktivnost) testerjev. Steklenica za kalibracijsko raztopino Milwaukee Instruments EC 5000 µS/cm. EC merilnike je potrebno regulirati tako, da merilnike s temi rešitvami prilagodimo pravilnim vrednostim. Priporočljivo je, da števce po uporabi očistite in kalibrirate vsak mesec ali dva, odvisno od njihove uporabe. Rešitve Milwaukeeja so narejene iz ustaljenih formul in so standardizirane z merilnikom EC, umerjenim s standardnimi kalibracijskimi raztopinami NIST. Skrbno ravnanje in dobro čiščenje (čistilna raztopina za elektrode) sta ključnega pomena za dober rezultat meritev.

Umerjanje je lahko ročno ali samodejno:

V primeru ročnega umerjanja z EC 5000 µS/cm 230 ml, vklopite merilnik, vstavite merilnik ali elektrodo v posodo, rahlo pretresite, da olajšate odčitavanje in s pomočjo kalibracijskega izvijača ali iz kalibracijske rulete prilagodite podatke svojega zaslona podatkom, navedenim v medpomnilniku.

V primeru samodejnega umerjanja z EC 5000 µS/cm 230 ml, upoštevajte navodila v priročniku vašega števca. Način kalibracije bo odvisen od vsake vrste merilnika.

LASTNOSTI

EC pufer raztopina – 230 ml
5000 uS/cm
Uporaba – kalibracija elektrode testerja
Vodna raztopina

TEHNIČNI PODATKI

PROIZVAJALEC Milwaukee
TIP Kalibracijska solucija za konduktivnost
MODEL MA9069
KOLIČINA 230 ml
TEŽA 260 g
APLIKACIJA Za kalibriranje EC testerjev
SESTAVA Vodna raztopina

Teža 0,26 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca