Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

HOMEbox HomeLab 120 | 120x120x200cm

Ni na zalogi

SKU: HOMEBOX006
Proizvajalec:

Resnično vsestranska rešitev za vaš notranji vrtiček. Šotor za gojenje rastli. HomeLab 120 se uporablja za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo: MH/HPS, CMH/LEC ali LED. Gre za prostor 1,44 m2 v katerem lahko pridelate že manjše količine pridelkov za vašo samo oskrbo. Priporočena razsvetljava za HomeLab 120 je: 400W do 600W.

195,20

Ni na zalogi

HOMEbox HomeLab 120 | 120x120x200cm

Grow Box HomeLab 120/ 120x 120x 200cm je šotor za vzgojo rastlin.

Resnično vsestranska rešitev za vaš notranji vrtiček. Šotor za gojenje rastli. HomeLab 120 se uporablja za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo: MH/HPS, CMH/LEC ali LED. Gre za prostor 1,44 m2 v katerem lahko pridelate že manjše količine pridelkov za vašo samo oskrbo.

Površina vašega notranjega vrtička je dovolj velik za vzgajanje rastlin kot so: Cvetje vseh sort, začimbe, Čilije, zelenjava, Tropsko cvetje…

Prostor v šotoru za vzgojo rastlin ima dovolj odprtin za montažo dodatnih elementov v kolikor bi bilo to potrebno. Odvisno od želj vsakega posameznika.

Priporočena razsvetljava za HomeLab 120 je: 400W do 600W.

Prezračevanje: Ventilator in karbonski filter premera 100mm in pretoka 240m3 ali ventilator karbonski filter 125mm in pretoka do 360m3/ opcijsko 480m3.

Opis:

Velikost sestavljenega šotora HomeLab 120: 120 x 120 x 200cm
Površina notranjega prostora v šotoru: 1,44 m2
Stranske odprtine: Cev A: + 100 mm (4 “), 2-krat
Stranske odprtine: Cev B: + 200 mm (8 “), 5-krat
Stranske odprtine: Cev C
Stranske odprtine: Cev D
Največja nosilnost, ki jo lahko obesite na zgornje palice v vrhu šotora: Maksimalno 50 kg.

Homebox je bil zasnovan in narejen v Nemčiji in je še vedno eden vodilnih proizvajalcev Šotorov za vzgojo rastlin na Evropskem tržišču. Kvaliteta platna, zadrge, notranjih elementov je narejeno iz materialov višjega cenovnega razreda kar vam zagotavlja dolgo gojenja rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo.

10 najpomembnejših argumentov zakaj kupiti izdelke HOMEbox®

Original! HOMEbox® je ORIGINAL šotor produkt “MADE IN GERMANY“. Na trgu predstavlja vodilno linijo tovrstnih produktov z inovativnimi in novimi uporabniku prijaznimi funkcijami!

Narejeni iz KVALITETNIH in popolnoma odpornih materialov na svetlobno sevanje. Total-Blackout Zippers – zadrge in VELCRO ježki. Robusten material iz posebnega odbojnega platna iz večih plasti. Notranji sloj je narejen iz debelega in prožnega polietilena, ki spada med živilsko VARNE in predstavlja merilo KAKOVOSTI, ki mu med konkurenco na trgu ni para.

Popoln nadzor nad zračnim pretokom, omogočajo edinstveni zračni ventili OmniFlow.

PAR+ super odbojni material, je pametni material, ki ga imajo samo šotori HOMEbox®. Ta material je odgovoren, izjemne izkoristke svetlobne ENERGIJE in hkrati MANJ IZGUB, tudi v obliki TOPLOTE.

Izdelek je visokotehnološko dovršen, oblikovan in sestavljen v Nemčiji.

Večja ZAŠČITA, več vhodnih in izhodnih cevi, posebni materiali, Micro-Mesh® poskrbijo za večjo varnost proti morebitnim napadom ŠKODLJIVCEV.

MOČNI materiali – Izjemno MOČNO KOVINSKO OGRODJE, MOČNI in natančni kotniki, ki povezujejo ogrodje šotora izjemno povečajo življenjsko dobo šotora.

ENOSTAVNO SESTAVLJANJE! Vsi modeli so pri sestavljanju/razstavljanju, uporabniku izjemno prijazni.

ZDRUŽLJIVOST s široko paleto rastnih sistemov. Modularnimi (FLOOD and DRAIN) namakalnimi sistemi, s kapljičnim namakanjem (dripperji), NFT, WILMA, DWC…

2 letna GARANCIJA proizvajalca HOMEbox®.

Teža 14 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca