Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

HOMEbox HomeLab 100 | 100x100x200cm

Ni na zalogi

SKU: HOMEBOX005
Proizvajalec:

Resnično vsestranska rešitev za vaš notranji vrtiček. Šotor za gojenje rastlin. HomeLab 100 se uporablja za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo: CFL, NEON, MH/HPS ali LED. Priporočena razsvetljava za HomeLab 100 je: 250W do 400W. Površina notranjega prostora v šotoru: 1m2

169,00

Ni na zalogi

HomeLab 100/ 100x 100x 200cm

Grow Box HomeLab 100/ 100x 100x 200cm je šotor za vzgojo rastlin.

Resnično vsestranska rešitev za vaš notranji vrtiček. Šotor za gojenje rastlin. HomeLab 100 se uporablja za vzgojo rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo: CFL, NEON, MH/HPS ali LED.

Površina vašega notranjega vrtička je dovolj velik za vzgajanje rastlin kot so: Cvetje vseh sort, začimbe, Čilije, Tropsko cvetje…

Prostor v šotoru za vzgojo rastlin ima dovolj odprtin za montažo dodatnih elementov v kolikor bi bilo to potrebno. Odvisno od želj vsakega posameznika.

Priporočena razsvetljava za HomeLab 100 je: 250W do 400W.

Prezračevanje: Ventilator in karbonski filter premera 100mm in pretoka do 190m3. Opcijsko lahko namestite ventilator in karbonski filter premera 125mm in pretoka do 190m3

Najboljša lastnost HomeBox GrowLab šotorov je ta, da imajo spredaj 2. okna kar pomeni, da imate vpogled v šotor ne da bi odpirali vrata šotora! Kar drugi proizvajalci te opcije ne omogočajo!

Opis:

Velikost sestavljenega šotora HomeLab 100: 100 x 100 x 200cm
Površina notranjega prostora v šotoru: 1 m2
Stranske odprtine: Cev A: + 100 mm (4 “), 2-krat
Stranske odprtine: Cev B: + 200 mm (8 “), 5-krat
Stranske odprtine: Cev C
Stranske odprtine: Cev D
Največja nosilnost, ki jo lahko obesite na zgornje palice v vrhu šotora: Maksimalno 50 kg.

Homebox je bil zasnovan in narejen v Nemčiji in je še vedno eden vodilnih proizvajalcev Šotorov za vzgojo rastlin na Evropskem tržišču. Kvaliteta platna, zadrge, notranjih elementov je narejeno iz materialov višjega cenovnega razreda kar vam zagotavlja dolgo gojenja rastlin v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo.

10 najpomembnejših argumentov zakaj kupiti izdelke HOMEbox®

Original! HOMEbox® je ORIGINAL šotor produkt “MADE IN GERMANY“. Na trgu predstavlja vodilno linijo tovrstnih produktov z inovativnimi in novimi uporabniku prijaznimi funkcijami!

Narejeni iz KVALITETNIH in popolnoma odpornih materialov na svetlobno sevanje. Total-Blackout Zippers – zadrge in VELCRO ježki. Robusten material iz posebnega odbojnega platna iz večih plasti. Notranji sloj je narejen iz debelega in prožnega polietilena, ki spada med živilsko VARNE in predstavlja merilo KAKOVOSTI, ki mu med konkurenco na trgu ni para.

Popoln nadzor nad zračnim pretokom, omogočajo edinstveni zračni ventili OmniFlow.

PAR+ super odbojni material, je pametni material, ki ga imajo samo šotori HOMEbox®. Ta material je odgovoren, izjemne izkoristke svetlobne ENERGIJE in hkrati MANJ IZGUB, tudi v obliki TOPLOTE.

Izdelek je visokotehnološko dovršen, oblikovan in sestavljen v Nemčiji.

Večja ZAŠČITA, več vhodnih in izhodnih cevi, posebni materiali, Micro-Mesh® poskrbijo za večjo varnost proti morebitnim napadom ŠKODLJIVCEV.

MOČNI materiali – Izjemno MOČNO KOVINSKO OGRODJE, MOČNI in natančni kotniki, ki povezujejo ogrodje šotora izjemno povečajo življenjsko dobo šotora.

ENOSTAVNO SESTAVLJANJE! Vsi modeli so pri sestavljanju/razstavljanju, uporabniku izjemno prijazni.

ZDRUŽLJIVOST s široko paleto rastnih sistemov. Modularnimi (FLOOD and DRAIN) namakalnimi sistemi, s kapljičnim namakanjem (dripperji), NFT, WILMA, DWC…

2 letna GARANCIJA proizvajalca HOMEbox®.

Teža 12 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca