Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Gorilla Zkittlez Auto – Fast Buds

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: FASTBUDS031
Proizvajalec:

Ko trčita genetika stare in nove šole, dobite izjemen hibrid, z osvežujočim sadnim ozadjem, ki sega od okusa sladke pomaranče do kisle limone ter okusom tropskih gumi medvedkov z osupljivih 27% THC-ja. Ta hibrid, pri katerem prevladuje Indica, proizvede do 650 gr/m2 izredno smolnatih brstov v nekaj manj kot 65 dneh.

36,00218,00

Gorilla Zkittlez Auto – Fast Buds

Lastnosti:

Genotip: Sativa 30% / Indica 70%
Genetika: Gorilla Zkittlez
Vegetacija + Cvetenje: 9 tednov
THC vsebnost: do 27%
CBD vsebnost: do 1%
Višina rastline: 100-150 cm
Pridelek Indoor: 550 – 650 g/m2
Pridelek Outdoor: do 350 g/rastlino

Okusite pravo moč z izvrstnim Gorilla Zkittlez Auto. Ta genetska mojstrovina je hibrid nove šole, ki prihaja s težko opisljivim profilom terpena, ki spominja na okuse stare šole s slastnimi sadnimi sladkarijami in sodobnim pridihom, ki ponuja celoten spekter učinkov.

Z do 27 % THC-ja ta hibrid, pri katerem prevladuje Indica, proizvede do 650 gr/m2 izredno smolnatih brstov v nekaj manj kot 65 dneh, zaradi česar je popolna izbira za ekstraktorje in tiste, ki iščejo najbolj agresivne proizvajalce trihomov v autoflower različici.

Opis bud

Gorilla Zkittlez Auto proizvajajo čudovite cvetove s temnozelenimi in vijoličastimi odtenki, z dolgimi in tankimi oranžnimi dlačicami in toliko smole, da so do žetve skoraj popolnoma beli in lesketajoči. Cvetovi v velikosti teniške žogice oddajajo močan zemeljski vonj z odtenki limone in pomarančne lupine, ki spominjajo na sladko-kisle žvečilne gumije.

Videz rastline

Gorilla Zkittlez Auto doseže do 150 cm višine in razvije čudovito strukturo z očitno prevlado indice, ki se kaže v robustnem razvejanju, širokih pahljačastih listih in splošni čvrsti strukturi.

Zahvaljujoč vrhunski genetiki ta sorta razvije veliko cvetov, ki so enakomerno razporejeni po vejah, listi se končajo v čudoviti zeleni ter skoraj temno vijolični barvi. Z donosom do 550 gr/m2 v nekaj manj kot 65 dneh je idealna sorta za pridelovalce, ki iščejo najhitrejše in najdonosnejše autoflower sorte na trgu.

Okus

Gorilla Zkittlez Auto ponuja kompleksno mešanico klasičnih in sodobnih terpenov. Ta sorta diši po začinjenem in lesnem ozadju, ki ga zakrijejo močni sladko-sladki okusi.

Okusi stare šole se prepletajo z roko v roki z osvežujočim sadnim ozadjem, ki sega od okusa sladke pomaranče do kisle limone ter okusom tropskih gumi medvedkov.

Pozor!
V republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline prepovedano!
Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene.
Podjetje NM plus d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka

Pakiranje

, , ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca