Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Filtri Purize XTRA Slim (100 kos) – beli

Na zalogi

SKU: PURIZE006
Proizvajalec:

Filtri Purize EXTRA Slim so najmanjši filtri z aktivnim ogljem, ki jih proizvaja podjetje Purize. Filtri so dimenzije ø 5,9 mm x 26,9 mm, pakirani pa so v stekleni posodi, v kateri se nahaja 100 filtrov, ki so na voljo v različnih barvnih odtenkih.

17,95

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 17 nagradnih točk.

Filtri z aktivnim ogljem Purize

XTRA Slim Size je popolnoma nov izdelek v portfelju izdelkov Purize. Ta majhen in močan filter z aktivnim ogljem je še bolj primeren za zvijanje. Z 2 toplotno odpornima visoko zmogljivima keramičnima pokrovčkoma na obeh straneh ni več zmede. Ne glede na to, v katero smer vstavite filter, Purize vedno ustreza!

Filtri Purize EXTRA Slim so najmanjši filtri z aktivnim ogljem, ki jih proizvaja podjetje Purize. Filtri so dimenzije ø 5,9 mm x 26,9 mm, v pakiranju pa se nahaja 100 filtrov.

Zelo učinkovito aktivno oglje, ki ga vsebujejo filtri z aktivnim ogljem Purize, je rastlinskega izvora, oprano in presejano. Tako vaša pljuča dosežejo le aktivne sestavine in arome, ki si jih med kajenjem želite. Mešanice imajo bistveno blažji okus, dimljenje postane opazno bolj gladko in mehkejše.

Filtri Purize so najverjetneje najboljši filtri z aktivnim ogljem na trgu. Vrečka v kateri se filtri nahajajo ustvarja idealne pogoje za shranjevanje filtrov in jih popolnoma ščiti pred zunanjimi vplivi. Na takšen način bodo filtri ostali dolgo časa (tudi če jih ne uporabljate) suhi in se ob uporabi ne bodo mašili.

Polnilo v filtrih je narejeno na bazi aktivnega oglja, katerega osnova je kokos. Aktivno oglje na osnovi kokosa znatno zmanjša absorpcijo škodljivih snovi in vam nudi hladno, suho in aromatično kajenje, ki koristi vašim pljučem. Filtri Purize z aktivnim ogljem so primerni za VSE načine ”zvijanja”! Tudi pri rokovanju imajo za vas nekaj posebnega: Ker sta oba končna pokrova iz keramike, ni treba biti pozoren na smer vstavljanja.

Filtri PURIZE so izdelani iz okolju prijaznih surovin in so »Made in Germany«.

Prednosti uporabe filtrov Purize:
-primerni za vse načine ”zvijanja”
-opazno blažje izkušnje pri kajenju
-vsebujejo visokokakovostno aktivno oglje, narejeno na bazi kokosa

Teža 0,4 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top