Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Amnesia Zkittlez Auto – Fast Buds

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: FASTBUDS037
Proizvajalec:

Stara šola in sodobna kalifornijska genetika v najboljšem primeru. Z do 24% THC in približno 70 dni od semena do žetve, doseže višino do 120 cm in proizvede okoli 600 gr/m2 brez veliko truda. Amnesia Zkittlez Auto se ponaša s sladko sadno mešanico okusov makedonskega sadja in je bogata s sadnimi terpeni.

36,00217,00

Amnesia Zkittlez Auto – Fast Buds

Lastnosti:

Genotip: Sativa 75% / Indica 25%
Genetika: Amnesia Zkittlez Auto
Vegetacija + Cvetenje: 9-10 tednov
THC vsebnost: do 24%
CBD vsebnost: do 0,5%
Višina rastline: 70-120 cm
Pridelek Indoor: 450 – 600 g/m2
Pridelek Outdoor: do 200 g/rastlino

Stara šola in sodobna kalifornijska genetika v najboljšem primeru. Z do 24% THC ta izjemna sorta ponuja skoraj psihedelični učinek, ki prihaja z roko v roki s splošnim okusom sladko-kislega sadnega koktajla.

Ker traja približno 70 dni od semena do žetve, je odlična sorta za tiste, ki cenijo čas in trud, vložen v žlahtnjenje, saj vas bo ta sorta preprosto očarala s svojo enostavnostjo gojenja, čudovitimi barvami in idealno strukturo.

Ta hibrid, pri katerem prevladuje Sativa, lahko doseže do 120 cm in proizvede okoli 600 gr/m2 brez veliko vzdrževanja, zaradi česar je popolna izbira za pridelovalce vseh ravni.

Opis cvetov

Amnesia Zkittlez Auto proizvaja podolgovate temno zelene vršičke s svetlo rumenimi dlačicami in včasih nežno rožnatim odtenkom, v katere se bodo zaljubili ljubitelji barvitih sort. Očarljivi cvetovi so popolna terpenska mojstrovina. Cvetovi imajo izjemno sladko-kisel vonj, ki sega od ananasa in limone do papaje in manga.

Videz rastline

Ta sativa hibrid je enostavno gojiti in očaral vas bo s popolno strukturo in bujno rastjo. Amnesia Zkittlez Auto razvija masivno glavno steblo, ki lahko doseže do 120 cm z dolgimi stranskimi vejami in velikim internodalnim razmikom.

Zaradi svoje Sativa dediščine ta sorta razvije čudovite podolgovate cvetove z zelo malo, tankimi pahljačastimi listi, ki so popolnoma prekriti s smolo in zbledijo v čudovito limetno zeleno barvo z nežnimi rožnatimi odtenki tik pred žetvijo.

Okus

Amnesia Zkittlez Auto se ponaša s sladko sadno mešanico, ki vas popelje skozi celoten spekter pikantnih in sadnih terpov, okusov makedonskega sadja s kančkom limetinega soka in slastnim priokusom po citrusnem mousseu.

Pozor!
V republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline prepovedano!
Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene.
Podjetje NM plus d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Teža Ni na voljo
Blagovna znamka

Pakiranje

, , ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca