Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

THC-JD bonboni Raspberry, 125 mg THC-JD (5 x 25 mg), CanaPuff

Ni na zalogi

SKU: CANNAPUFF004
Proizvajalec:

CanaPuff THCJD Gummies z okusom maline. Idealen za ljubitelje sadnih okusov. Vsebuje 5 gumi bonbonov po 25mg THC-JD.

24,90

Ni na zalogi

CanaPuff je znan po proizvodnji visokokakovostnih kanabinoidnih izdelkov in THC-JD gumijasti bonboni niso izjema. Z uporabo najboljših sestavin in najsodobnejših proizvodnih procesov zagotavljajo, da vsaka sladkarija ni le okusna, ampak tudi učinkovita in varna.

Raspberry – Malina

THC-JD Gumijasti bonboni Raspberry prinašajo sladek in osvežujoč okus zrelih malin, ki je kot nalašč za ljubitelje sadnih poslastic. Združujejo intenziven saden okus s subtilno trpkostjo, kar ustvarja uravnoteženo in prijetno izkušnjo. Zahvaljujoč skrbnemu izboru kakovostnih sestavin vsak bonbon navduši s svojim pristnim in nepozabnim okusom.

Kaj je THC-JD?

THC-JD je kanabinoid, ki se v manjših količinah naravno proizvaja v rastlinah konoplje. Vendar pa nam je naša industrija šele pred kratkim omogočila tehnologijo za širšo rabo teh redkih kanabinoidov, med katere spada tudi THC-JD. Vredno je omeniti, da je THC-JD bistveno močnejši od tradicionalnega, primarnega psihoaktivnega kanabinoida Delta-9 THC. Zakaj? Ta odgovor zahteva kratko znanstveno razčlenitev. Na molekularni ravni ima Delta-9 THC, znan tudi kot tetrahidrokanabinol, stransko verigo s 5 ogljikovimi atomi. THC-JD, znan tudi kot tetrahidrokanabioktil, pa ima po drugi strani, stransko verigo z 8 ogljikovimi atomi. Te razlike so glavni razlog, zakaj THC-JD proizvaja tako edinstvene in močne učinke. Izkušeni uporabniki z visokimi tolerancami bodo zagotovo cenili evforično visoko vrednost THC-JD.

Učinki

Na podlagi anekdotičnih poročil so najpogostejši učinki THC-JD evforija, sreča, sprostitev, ter duševno in fizično olajšanje. Čeprav je THC-JD še vedno razmeroma nov v industriji, so potrošniki, ki so kupili izdelek, navdušeni nad edinstveno močjo, ki jo ponuja v primerjavi z drugimi priljubljenimi kanabinoidi. Povzroča globoke občutke blaženosti in sproščenosti. Številni uporabniki, ki so ga preizkusili, ga primerjajo z izkušnjami drugih kanabinoidov, kot je THC-P, ki je približno 30-krat močnejši od tradicionalnega Delta-9 THC. THC-JD zagotavlja dolgotrajne učinke, ki trajajo od 1 do 4 ure, odvisno od količine, ki jo uporabljate, in vaše tolerance. Primeren je za izkušene uporabnike, ki potrebujejo nekaj močnejšega. Učinki lahko nastopijo tudi uro in več po zaužitju.

Opozorila

THC-JD izdelki so zbirateljski in niso namenjeni za neposredno uživanje ali kajenje. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ob uporabi ne upravljajte vozil ali delovnih strojev. Pri uporabi zdravil na recept se prej posvetujte z vašim zdravnikom oziroma farmacevtom.

Vsebnost

5 bonbonov x 25 mg THC-JD.

Sestavine:

Sladkor, koruzni sirup, pektin, sončnično olje, voda, aroma, sodijev citrat, natrijev hidrogen-sulfat, citronska kislina, barvila, 125mg THC-JD destilata, naravni terpeni.

Proizvaja

Canalogy s.r.o, Praga, Češka

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca