Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

THC-B VAPE Tropical Zkittles, 95%, 1 ml, Canntropy

Ni na zalogi

SKU: CANNTROPY005
Proizvajalec:

Novo vape pero THCB iz Canntropy z destilatom THCB 95 % kakovosti in okusom Tropical Zkittles.

34,90

Ni na zalogi

Novo vape pero THCB iz Canntropy z destilatom THCB 95 % kakovosti in okusom Tropical Zkittles.

Lastnosti:

uparjalno pero
prostornina: 1 ml
okus: Tropical Zkittles
Destilat THCB: 95 % kakovosti
Vsebnost THC: 0 %

Sestavine:

Destilat THCB (95 % kakovosti)
Destilat CBD
naravni terpeni

Kaj je THCB?

Ko govorimo o kanabinoidih, večina ljudi takoj pomisli na THC in CBD. Ti dve spojini sta bili leta zvezdnika za terapevtske potenciale rastline konoplje. Toda, kot mnogim ni znano, obstaja cela simfonija kanabinoidov v rastlini konoplje in eden od teh manj znanih članov je THCB ali tetrahidrokanabutol. THCB ali tetrahidrokanabutol je kanabinoid v sledovih, ki ga najdemo v manj kot 1 % rastline konoplje. Odkrili so ga leta 2019 skupaj s tetrahidrokanabiforolom (THC-P). Kemično je THCB podoben THC-ju, vendar ima namesto pentilne verige butilno verigo. Verjame se, da ima podobno moč kot običajni delta-9 THC. Zaradi visoke jakosti se THCB ne priporoča začetnikom v svetu konoplje. Možni neznani dolgoročni učinki zahtevajo previden pristop. Podobno kot THC in THCP lahko THCB povzroči psihoaktivne učinke, čeprav ima svoje edinstvene značilnosti.

Učinki

Moč THCB naj bi bila podobna moči običajnega delta-9 THC. To pomeni, da lahko že v majhnih odmerkih povzroči evforični psihoaktivni učinek. To je podobno občutku lahkotnosti ali navalu energije in ustvarjalnosti. THCB lahko povzroči tudi občutek sproščenosti in umirjenosti. Občutki naj bi bili podobni tistim, ko se po napornem dnevu ugreznete v mehko posteljo ali olajšanju, ko snamete težak nahrbtnik. Čeprav so učinki THCB-ja lahko prijetni, je ključnega pomena, da se ga lotimo počasi, z znanjem in previdnostjo.

Opozorila

THCB izdelki so zbirateljski in niso namenjeni za neposredno uživanje ali kajenje. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Ni primerno za mlajše od 18 let. Ob uporabi ne upravljajte vozil ali delovnih strojev. Pri uporabi zdravil na recept se prej posvetujte z vašim zdravnikom oziroma farmacevtom.

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca