Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Root Riot – vrečka 100 kom

Ni na zalogi

SKU: GROWTECH002
Proizvajalec:

Growth Technology Root Riot so kocke za potaknjence in semena. Idealno za zemljo in hidroponiko (refill 100 kom.)

31,90

Ni na zalogi

Root Riot

Root Riot kocke so popoln “substrat” tako za klitje semen kot za klone.

Pladenj vsebuje 24 navlaženih kock na osnovi šote, in imajo idealno strukturo za ustvarjanje pravega nivoja zraka in vlage, ter popolno podpirajo hiter razvoj korenin.
Uporabljajo se lahko tako za semena, kot tudi za potaknjence. Pri potaknjencih vam priporočamo poleg še uporabo clonexa, ki je hormonsko sredstvo za ukoreninjenje potaknjencev.

Root Riot je možno dobiti dveh pakiranjih:

Root Riot 24 kock s pladnjem
Root Riot 100 kock za ponovno polnjenje

Primerne so tako za potaknjence, kot za klitje semen. Na testih se je izkazalo, da Root Riot kocke dosledno presegajo alternativne medije in zagotavljajo popolno okolje za razvoj korenin. Izdelani so iz kompostiranih naravnih materialov, imajo gobasto teksturo, ki ohranja popolno razmerje zrak / voda za zdravo in hitro rast korenin.

Kako uporabljati Riot Riot Kocke …

Root Riot kocke so že ovlažene. Če so kocke slučajo postale suhi na dotik, jih preprosto navlažite tako, da jih postavite v skledo z mlačno vodo. Kocke propagatorja morajo biti na dotik gobaste in vlažne – vendar ne nasičene. Idealno temperatura pred uporabo je sobna temperatura. Neuporabljene kocke hranite v plastični vrečki, da preprečite sušenje.

UPORABA

Kloni – Klon pripravite tako, da ga odrežete diagonalno pod vozliščem ali oteklino stebla. Odstranite vse liste, razen nekaj vrhnjih listov. Rezani del potopite v Clonex koreninski gel in ga nežno vstavite v že oblikovano luknjo na vrhu kocke. V luknjo ga nalahno porinete tako globoko, da lahko klon stoji sam od sebe.
Klone lahko popršite s “Clonex Mist” po navodilih in pokrijte pladenj s prozornim pokrovom ali plastično vrečko za povečanje vlažnosti. Vlažnost vzdržujte z rednim zamegljevanjem.
Semena – Preprosto položite seme v luknjo kocke. Pladenj postavite na toplo mesto do kalitve.

Pazite na vlago v Root Riot kockah, še posebej v toplih pogojih, ki bodo pospešili izsušitev. V idealnem primeru bi morala vlaga priti na površino, ko jo stisnemo. Če ne, rahlo zalijte kocke in nato dobro odcedite.

Nova rastlina je pripravljena za presaditev, ko so vidne korenine. Kocke se lahko sedaj posadite ali prestavite v kateri koli substrat.

LASTNOSTI

Izdelano iz organskih snovi
Popolnoma biorazgradljivo
Ustvari popolno razmerje zrak/voda
Primerno za zemljo in hidroponiko

Teža 0,6 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca