Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Popolni paket Royal Guardians

Ni na zalogi

SKU: RQS123
Proizvajalec:

Sončnica, Navadni rman, Rdeča detelja, Koriander, Ognjič, Boraga, Koper, Lucerna, Prava krebuljica, Melisa, Kamilica, Smiljka, Sivka, Sladka bazilika, Poprova meta, Bela detelja

12,99

Ni na zalogi

Popolni paket Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Sončnica
Navadni rman
Rdeča detelja
Koriander
Ognjič
Boraga
Koper
Lucerna
Prava krebuljica
Melisa
Kamilica
Smiljka
Sivka
Sladka bazilika
Poprova meta
Bela detelja

Opis:

Vaša izbrana rastlina bo zaščitena za organsko trdnjavo s tem popolnim spremljevalnim paketom za sajenje. Vključuje rastline za privabljanje dobrih in prijaznih žuželk. Rastline za odganjanje škodljivih žuželk in ogorčic. Rastline, ki vašemu vrtu dajo moč z vitamini, minerali in obilnim dušikom. Rastline, ki podpirajo te rastline pri njihovih prizadevanjih, da vam pomagajo pri pridelavi vaše izbrane rastline svetovnega merila.

Z malo načrtovanja lahko imate vrt, ki ne potrebuje pesticidov ali fungicidov, dodatkov ali gnojil, ki izboljšujejo tla. Možno je ustvariti več celovitih mini ekosistemov, kateri privabijo glive in koristne mikroorganizme. Vsaka rastlina pomaga drugi, rezultat pa je planetu prijazen, kakovosten, smolnat in dišeč produkt.

Dodajte nekaj kamnin za kuščarje in večje členonožce. Do pozne pomladi se bo vaš vrt zagnal z zdravim življenjem, vaša izbrana rastlina pa bo cvetela. Druge rastline imajo dodaten bonus dodan prikritju. Veliko spremljevalcev je močno dišečih in pomaga prikriti ostale vonje. Dvorišče, polno živahnega življenja, vam lahko pomaga prikriti rastline za radovedne oči.

Teža 0,2 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca