Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Plagron Royalmix Paleta 50L x 55

Na zalogi

SKU: PLAGR029
Proizvajalec:

Plagron Growmix Paleta 50L x 55 je pripravljena mešanica že gnojene zemlje. Vsebuje različne vrste vlaken in perlita. Vsebuje gnojila nujna za prve 3 tedne.

901,26

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 901 nagradnih točk.

Plagron Royalmix Paleta 50L x 55

Plagron Royalmix Paleta je Zemlja za najvišji donos pridelka.
Opis

Plagron Royalmix je mešanica najboljših skrbno izbranih vrst šote in organskih gnojil. Vsebuje različne vrste vlaken in perlita, kar ima za posledico raven lahkosti in kisika, ki ste jih pričakovali le za substrate najvišje kakovosti. Bogata prisotnost črvnih iztrebkov zagotavlja močno rast rastline in večjo zadrževanje vode. To gnojilo je edinstveno, ker se sprošča le kadar jih rastlina potrebuje. Zato je Plagron Royalmix proizvod za najvišje donose pridelka.
Lastnosti

Mešanica celotnih gnojil za najmanj 6 tednov
Hrana se sprošča sprosti, ko jo rastlina potrebuje
V celotnem ciklusu ni potrebno uporabljati gnojil, zadostuje že redno zalivanje
Vrsta substrata NPK organsko gnojilo (1 – 2 – 1)
pH: 6,4 – 7,8
EC: 1.0 – 1,6 mS/cm

Navodila za uporabo

Za mlade rastline, ki še niso vajene na visoko vrednost EC-ja, je potrebno izprati del zemlje. To pa naredite tako da napolnite lonec (npr. 10 litrov ) z RoyalMix-om in ga sperite s 5 do 10 litri vode. Po tem lahko rastlino posadite neposredno v zemljo. V naslednjih dneh se bo vrednost EC-ja v Royalmixu znova povečala, postopoma pa bodo sproščena neuporabljena gnojila.
RoyalMix je že pognojena zemlja za približno šest tednov. Ko morate začeti dodajati hranila je pa odvisno od pogojev. Kot so količina svetlobe, velikost rastline in drugi dejavniki. Lahko začnete dodajati hranila ko vam to rastlina pokaže z rumenenjem listov, to pa je približno po šestih tednih.

Sestava

Bela šota, črna šota, šotova vlakna, perlit, črvni iztrebki, organska gnojila.

Blagovna znamka
Količina v ml

Podobni izdelki

Scroll to Top