Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Paket za rast Royal Guardians

Ni na zalogi

SKU: RQS122
Proizvajalec:

Navadni rman, Kamilica, Koriander, Lucerna, Ognjič

3,99

Ni na zalogi

Navadni rman, Kamilica, Koriander, Lucerna, Ognjič

Paket za rast Royal Guardians vsebuje semena spremljevalnih rastlin:

Navadni rman
Kamilica
Koriander
Lucerna
Ognjič

Opis:

Paket za rast Royal Guardians vsebuje skrbno izbrana spremljevalna semena za maksimalno rast vaše rastline. Uporaba naravnih živih rastlin namesto človeških dodatkov,kot so npr.razprišila,praški in aditivi, je pozitivna in se rastline na spremljevalno sajenje odzovejo z močno rastjo. To pakiranje ima rastline, ki se lahko spremenijo v organska razpršila, ki povečujejo turgor in proizvodnjo eteričnega olja.

Druga so biološka sredstva proti žuželkam, hkrati pa izboljšujejo kakovost tal in pomagajo pri prodoru vode. Živi komposti, ki dodajo dušik, so veliko bolj učinkoviti od suhih kompostov, ki lahko trajajo mesece, da se razkrojijo. Številne od teh rastlin so večnamenske. Izboljšujejo kakovost tal in delujejo kot sredstva za odganjanje žuželk.

Paket za rast Royal Guardians je idealna organska rešitev za pridobivanje večjih rastlin in večje proizvodnje smole. Če se izognete dodatkom, ki ga je ustvaril človek, je odlično za denarnico in odlično za okolje. Iz lastnega bio-dinamičnega vrta boste pridelovali visokokakovostne rastline.

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca