Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Dexso – Professional Ekstraktor 100g

Ni na zalogi

SKU: DEXSO003
Proizvajalec:

Dexso ekstraktorji eteričnega olja – Preprosto najboljši ekstraktorji in najlepši način za preoblikovanje vaših ostankov v zlato!

180,00

Ni na zalogi

Dexso ekstraktorji eteričnega olja – Preprosto najboljši ekstraktorji in najlepši način za preoblikovanje vaših ostankov v zlato!
Ekstraktorji eteričnih olj Dexso so vaša prva izbira, ko gre za ekstrakcijo eteričnih olj iz ostankov, saj z Dexso izvlečete več v krajšem času.
Ekstraktorji eteričnega olja Dexso so edini, ki imajo enoto za praznjenje s funkcijo distribucije, kar poveča vaš donos, eloksirani kristalni premaz Al2O3 pa združuje prednosti kovine s čistostjo steklenega ekstraktorja in težo aluminija! Dexso je švicarski original, izdelan po najvišjih švicarskih inženirskih standardih.

Dexso ekstraktorji eteričnega olja so zelo enostavni za uporabo, zelo enostavni za vzdrževanje in vam bodo služili vse življenje!

Prednosti

Vrhunska zasnova:
Dexso ekstraktorji eteričnega olja so samostojni, patentirana zasnova stroja pa preprečuje kopije.

Crystal Coating:
Al2O3 eloksirana prevleka daje prednosti kovinskega ekstraktorja s čistostjo stekla in ščiti ekstraktor pred praskami ali zlorabo.

Enota za praznjenje:
izvlecite več v istem času! Ekstraktorji eteričnega olja Dexso so edini, ki imajo enoto za praznjenje! Enota za praznjenje Dexso omogoča praznjenje uporabljenih ostankov po ekstrakciji brez težav, enostavno in hitro. Cenili boste njegovo učinkovitost in prijaznost do uporabnika.

Distribucijska enota:
distribucijska enota zagotavlja najboljšo možno porazdelitev topila med postopkom ekstrakcije in najvišjo stopnjo učinkovitosti.

Statično tesnilo
statično tesnilo zagotavlja čisto in varno ekstrakcijo ter visoko raven prijaznosti do uporabnika.

Jeklena sita V4A za večkratno uporabo
Ekstraktorji eteričnih olj Dexso uporabljajo sito iz jekla V4A za večkratno uporabo, ki se med postopkom ekstrakcije samočisti. Zagotovljen maksimalen donos in nizki stroški vzdrževanja!

Magnetno stojalo
Magnetne noge za stojalo olajšajo montažo in cenili boste prednosti magnetnih nog: premikanje ekstraktorja eteričnega olja Dexso še nikoli ni bilo lažje!

Gumijaste noge
gumijaste noge dajejo ekstraktorjem eteričnega olja Dexso varno in vrhunsko stojalo ter jih tudi izolirajo.

Teža 0,6 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca