Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Cool Tube 155 x 890 mm

Ni na zalogi

SKU: VENTI001
Proizvajalec:

Zračno hlajeni reflektor Cool Tube 155 x 890 mm je primeren za uporabo z dvema sijalkama.

143,09

Ni na zalogi

Zračno hlajeni reflektor Cool Tube 155 x 890 mm

Primeren za dve sijalki. Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostor in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40.

Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65 cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe.

LASTNOSTI

Zero burning or bleaching
Dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin
Priporoča se 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo
Reflektor se lahko postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke)
Napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti

TEHNIČNI PODATKI

PREMER Ø 155 mm
DOLŽINA 890 mm
TEŽA 4,3 kg
PROIZVAJALEC Ventilution
OKOVJE / GRLO E40 (integrirano)

Teža 4,3 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca