Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Cool Tube 150 x 622 mm

Ni na zalogi

SKU: PRIMAKLIMA005
Proizvajalec:

Zračno hlajeni reflektor Prima Klima Cool Tube 150 x 622 mm je primeren za žarnice do 1000 W.

51,00

Ni na zalogi

Zračno hlajeni reflektor Prima Klima Cool Tube 150 x 622 mm

Primeren za sijalke do 1000 W. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostor in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo / okovje E40!

Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65 cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe.

LASTNOSTI

Zero burning oz. bleaching
Dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin
Priporoča se 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabe karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo
Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšano učinkovitost svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke)
Napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti
Primeren za HPS in MH sijalke

TEHNIČNI PODATKI

PREMER Ø 150 mm
DOLŽINA 580 mm / 622 mm
TEŽA 3 kg
PRIMEREN ZA SIJALKE do 1000 W
GRLO / OKOVJE E40

Teža 3 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca