Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

BioTabs Bactrex

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: BIOTABS010
Proizvajalec:

BioTabs Bactrex je 100 % organsko gnojilo z mešanico koristnih zemeljskih bakterij, ki pospešuje rast korenin potaknjencev in rastlin.

26,25268,00

BioTabs Bactrex

BioTabs Bactrex se lahko uporablja za zaščito nedavno ukoreninjenih potaknjencev ali kalic, proti patogenom, vključno s pitijem. Uporabite eno čajno žličko na liter vode. En liter bo zaščitil 50 potaknjencem ali sadik. Za podrobna navodila in kako pridobiti optimalno korist BioTabs Bactrex, preberite priročnik BioTabs ‘Organic Growing’. Primeren za zemljo ali kokos, za rastline v zaprtih prostorih in na prostem, bodisi v zabojnikih ali v zemlji.

BioTabs Bactrex je suh, v vodi topen prašek z velikim številom substratu in koreninam koristnih mikroorganizmov (vključno s 6 Bacillus spp.), glivami Trichoderma in aktinomicetami. Ti so posebej izbrani zaradi njihovega učinka na strukturo in plodnost tal. Te specializirane koreninske bakterije gredo “z roko v roki” s topnim ekstraktom juke z organskimi katalizatorji, kar zagotavlja hitro kolonizacijo in rast koreninskega sistema.

Poleg koristnih bakterij v zemlji vsebuje tudi različne učinkovite seve Trichoderma. Trichoderma so vrsta gliv, ki so škodljive za nekatere druge glivice, vključno z glivami, ki povzročajo bolezni pri nekaterih rastlinah. Zato je treba seve Trichoderma vedno uporabljati pri obdelavi substrata ali takoj po setvi ali sajenju, da lahko te škodljive glive odmrejo, preden povzročijo bolezen. BioTabs Bactrex vsebuje 8 različnih bakterij, plesni iz rodu Trichoderma ter humično kislino.

BioTabs Bactrex je “živ” izdelek, potem ko ga raztopimo v vodi, je treba raztopino uporabiti v 6 urah. Pomembno je tudi, da se natančno držite predlagane količine – to je ena čajna žlička na liter vode.


SESTAVA

Osem različnih bakterij
Plesni (Tricoderma)
Huminska kislina

DOZIRANJE

Eno čajno žličko Bactrexa raztopimo v 1L vode (dobro premešat)

Teža Ni na voljo
Količina v g

, ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca