Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

BioCanna Bio Rhizotonic

Na zalogi (3 - 5 dni)

SKU: CANNA008
Proizvajalec:

BioCanna Bio Rhizotonic je 100-odstotno ekološko certificiran spodbujevalec rasti korenin (OMRI). Vsebuje vrsto vitaminov, vključno z vitaminoma B1 in B2.

16,50294,58

BioCanna Bio Rhizotonic

BioCanna Bio Rhizotonic je 100-odstotno ekološko certificiran spodbujevalec rasti korenin (OMRI).

BioRHIZOTONIC vsebuje vrsto vitaminov, vključno z vitaminoma B1 in B2. Spodbuja razvoj korenin (lasnih korenin) in koreninskih konic ter izboljša odpornost rastline. Močan koreninski sistem zagotavlja, da lahko rastlina absorbira več hranilnih snovi in raste hitreje.

BioRHIZOTONIC ima opazno poživljajoč učinek na rastline. Omogoča jim, da svoje korenine hitreje razširijo skozi podtalje. Prav zato je BioRHIZOTONIC med drugim idealno sredstvo za obremenjene rastline, kot so potaknjenci med presajanjem. BioRHIZOTONIC prav tako obnovi in okrepi rastline, ki so nezdrave ali niso videti dobro.

Navodila za uporabo

Pred uporabo dobro plastenko BiCanna Bio Rhizotonic dobro pretresite.
Zmešajte 20–40 ml koncentrata z 10 litri vode (1 : 500–1 : 250).
1–6 krat dnevno dodajte v substrat za gojenje in/ali ga razpršujte neposredno na liste, dokler rastlina ne razvije močnega koreninskega sistema.
Pri presajanju rastni substrat predhodno obdelajte s to raztopino.
BioRHIZOTONIC daje boljše rezultate pri nizki vrednosti električne prevodnosti. Po potrebi ga uporabljajte le v prvih nekaj dneh (brez gnojil).


Smernice za shranjevanje, zdravje in varnost ter ostalo

Prekomerno gnojenje negativno vpliva na substrat, rastlino in okolje na sploh.
BIOCANNA Bio RHIZOTONIC je izdelan na 100-odstotno rastlinski osnovi in je primeren za vse rastne substrate, kot so prst, kokos in hidroponika.
Hranite zaprto v temnem prostoru, kjer ne zmrzuje
Hranite nedosegljivo otrokom.


Garancija

Embalaža je izdelana iz polietilena (brez PVC-ja in kadmija) – biološko razgradljive plastike, primerne za recikliranje. Certificirano za uporabo v ekološkem kmetijstvu.

Teža Ni na voljo
Količina v ml

, , ,

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca