Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Biobizz Starters Pack – SET

Ni na zalogi

SKU: BIOBIZZ003
Proizvajalec:

Biobizz Starters Pack v celoti oskrbljen z vsemi organskimi gnojili, kar potrebujete, da začnete svojo rastočo pustolovščino.

78,75

Ni na zalogi

Komplet organskih gnojil Biobizz Starters Pack

Biobizz Starters Pack v celoti oskrbljen z vsemi organskimi gnojili, kar potrebujete, da začnete svojo rastočo pustolovščino.

Vsak paket vsebuje:
Skupaj z letaki in drugimi priročnimi dodatki ( Navodila in formacije o izdelku, kemični svinčnik, merilno posodico 10ml )

1 x Biobizz Bio Grow 1L
1 x Biobizz Bio Bloom 1L
1 x Biobizz Top Max 500ml
1 x BioBizz Bio Heaven 250ml
1 x Biobizz Root Juice 250ml

Bio Grow – 1ml-4ml na 1Lvode

To tekoče gnojila za rast lahko uporabite za večino vrst zemlje in substrata. Ima 100% nizozemski organski ekstrakt sladkorne pese – splošno znan kot vinasse. Ta stranski proizvod struženja sladkorne pese ali sladkornega trsa v sladkorju ustvarja naravni postopek fermentacije. Škrobi v sladkorju se nato zdravijo z encimi, da proizvedejo glukozo, ki skupaj z drugimi rastlinskimi hranili pomagajo pri proizvodnji bogatega vira hrane za talne mikrobe, kar povečuje njihovo populacijo za bolj produktivno prst.
Naravni sladkorji in kalij v Bio Grow aktivirajo bakterijsko floro v substratu, da vam zagotovijo veliko pridelka slastno sladkih plodov.
NPK ( 4-3-6 )

Bio Bloom – 1ml-4ml na 1Lvode

Vsebuje optimalno mešanico dušika, fosforja in kalija skupaj z encimi in aminokislinami – vsi skupaj delujejo v popolni harmoniji s substratom. Dodatni mikro elementi in hormoni rastlinskega izvora so bili dodani, da bi pripomogli k ustvarjanju močno rastočih in živahno cvetočih rastlin.
NPK ( 2-7-4 )

TopMax – 1ml-4ml na 1Lvode

Obstajajo trije odlični razlogi za uporabo tega 100% organskega gnojila za cvetenje.

Prvič, vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo povečati dejansko velikost in težo cvetnih grozdov.
Drugič, izboljšanje vnosa hranil. Ker aktivira tok hranilnih snovi je bistvo tega kako lahko v zemlji oziroma substratu sprostijo minerale kot so kalcij, železo in magnezij, ki spodbujajo metabolizem rastline.
In tretjič, rastline, ki so pridelane z Top · Max-om imajo bolj sladek okus. ( sweeter, smooth tasting crops. )

NPK (0,1 – 0,01 – 0,1) z mikrohranili

Bio Heaven – 2ml-5ml na 1L vode

Vaše rastline se veselijo popolne, vsestranske nirvane z Bio · Heaven ™. Vsebuje skrbno izbrane biološke stimulante, kot so aminokisline – osnovni gradniki za proteine in encime, ki so bistveni za strukturo in presnovo rastline.
Kot rezultat, ta posebaj oblikovan energijski ojačevalec ne le izboljša učinek hranil v vseh listnih pršilih in mešanicah gnojil – ampak se tudi znebi toksinov z izboljšanjem antikooksidacijskega sistema rastlin in popravlja proizvodnjo klorofila.
Bio Heaven stimulira encimsko aktivnost in hitro absorpcijo hranil, hkrati pa povečuje mikrohranila. Rastline so tudi sposobne zadržati vlago ter zagotavlja izjemen vir ogljikove kisline za mikroorganizme, navsezadnje pridelek bolje deluje in se lahko veselite višjega donosa in kakovosti pridelka.

NPK=0,91+0,18+0,24 in mikro elementi

Root Juice – 4ml na 1Lvode

V celoti izdelan iz rastlinskih sestavin in oblikovan za ekološko vrtnarstvo, Root Juice združuje dve neverjetni naravni snovi: vrhunska huminska kislina in morske alge. Posebej je oblikovan za spodbujanje močnega razvoja korenin in izboljšanje naravnega biološkega življenja, ki obdaja in podpira koreninski sistem vašega rastlin. Biobizz Root Juice je Idealen za uporabo v zemlji, hidroponiki ali kokosovih substrati in krepi rastline s povečanjem odpornosti na bolezni.

Že od samega začetka Root Juice pomaga pri začetni stopnji korenin, pa tudi rast rastlin, ki so že zakoreninjeni. To zagotavlja, da je rastlina bolje pripravljena za hitrejšo absorpcijo hranil, kar ima za posledico močno, prožno rast in zagotovljeno dobro žetev za vse rastline.

NPK (0,1 – 0, – 0,1) z mikrohranili

Teža 3,86 kg
Blagovna znamka
Količina v ml

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca