Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

Azerwing Medium Anodized 86 %

Ni na zalogi

SKU: PRIMAKLIMA004
Proizvajalec:

Profesionalni reflektor za notranje pridelovalce Prima Klima Azerwing Medium Anodized je primeren za MH in HPS sijalke in zagotavlja homogeno porazdelitev svetlobe brez vročih točk.

63,35

Ni na zalogi

Reflektor Prima Klima Azerwing Medium Anodized 86 %

Reflektor Prima Klima Azerwing predstavlja nekaj novih funkcij in izboljšav od vseh drugih reflektorjih, ki so bili doslej komercializirani. Najbolj presenetljiva je nova “tirnica” v središču, ki zagotavlja ne samo stabilnost, ampak tudi popolno simetrijo kril reflektorja. Azerwing ima ostro točko, kjer se reflektorske plošče združijo, kar zagotavlja homogeno izstopanje svetlobe brez videza vročih točk. Dodatni “hladilni rebri” zagotavljajta boljše hlajenje in pritrditev Azerwing-a zaradi izjemne prilagodljivosti reflektorja. Ekonomični model Azerwing-a ima eloksirano površino namesto PVD stekleno prevleko dražjih verzij teh reflektorjev. Azerwing ni le kopija Adjust-A-Wings, ampak v mnogih primerih izboljšana različica. Ne samo, da je nosilec sijalke nastavljiv v višino, temveč ga je mogoče tudi nagniti pod kotom, da še naprej natančno prilagaja svetlobo na vaše rastline.

Reflektor je sestavljen iz dveh “kril” z ultra finim tolčenim profilom, ki povečuje odbojno površino. Dva “krila” (50 x 30 cm) sta povezana s trikotnim reflektorjem. Ta trikotni reflektor nad žarnico enakomerno razporedi svetlobo na preostalo površino. Svetloba je razširjena tudi v večjih prostorih. Trikotnik preprečuje tudi nastanek vročih točk. Azerwing sestavljajo dve reflektorski plošči / krili. Tirnica (“rail”), na kateri so pritrjene plošče, daje trdno in 100 % simetrično konstrukcijo.

LASTNOSTI

Okovje z brezstopenjsko nastavljivim nagibom
Reflektor z akutnim kotom za maksimalno svetilnost
Stabilna tirnica (“rail”) za popolno simetrijo, optimalno hlajenje in prilagodljivo vgradnjo

TEHNIČNI PODATKI

PROIZVAJALEC Prima Klima
MODEL Azerwing Medium Anodized 86 %
TOVARNIŠKA OZNAKA LA55-A
PRIMERNO ZA SIJALKE 400 W ali 600 W (1000 W MAX!)
MATERIAL Eloksiran aluminij
SVETLOBNI ODBOJ 82 %
TEŽA (neto) 900 g
TEŽA (bruto) 1,76 kg
DOLŽINA 550 mm
ŠIRINA ~500 – 710 mm
VIŠINA ~150 – 200 mm

Teža 1,76 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top
V kolikor imate vprašanje o izdelku ali zalogi nam lahko pišete preko spodnjega obrazca