Imate vprašanje

+386 (0)31 831 606

ActiTube Filtri – 10 kom

Na zalogi

SKU: ACTITUBE002
Proizvajalec:

Odličen izdelek za ljudi, ki so bolj ozaveščeni o zdravju, saj vam ti filtri omogočajo, da uživate v kajenju, ne da bi “uničili pljuča”. Aktivno oglje v notranjosti Actitube filtra filtrira večino katrana in ostalih nezaželenih snovi, kar povzroči okusnejše, hladnejše in blažje kajenje. Vedno uporabljajte belo keramično stran filtra proti plamenu. Poleg tega je priporočljivo kaditi počasi, z majhnimi dimi (puffs) za najboljše rezultate.

1,95

Availability: Na zalogi

Z nakupom tega izdelke prejmete 1 nagradnih točk.

Actitube Filtri

Z uporabo filtra z aktivnim ogljem ActiTube se velik del nevarnih snovi filtrira po aktivnem oglju in ne vdihava. Actitube vam s tem tudi ohladi dim in ustvari prijetno blag okus. Prav tako v veliki meri preprečuje grenki pookus v ustih. Ob pravilni uporabi se učinek pogosto zdi še močnejši. Da bi zagotovili najboljšo možno filtracijo, actiTube uporablja le najkakovostnejši aktivni oglje v obliki peletov (brez premogove breče) in popolnoma napolni filter (medtem ko v slabo napolnjenih filtrih dim išče pot okoli ogljika in zmogljivost filtracije se drastično zmanjša). Uporabljeni aktivni ogljik je rastlinskega izvora.

Učinki
– Izboljša se okus
– Pljuča so manj obremenjena
– Praskave mešanice dima so nežne
– Čisti dim, kajenje je lažje

Opomba o uporabi: Če je temperaturna razlika med dimom in aktivnim ogljem prevelika, lahko to zamaši filter. Temperatura uporabe nad 5+ stopinj celzija.

Teža 0,1 kg
Blagovna znamka

Podobni izdelki

Scroll to Top